Uusi Battery

Vielä grafiikkaakaan ei ollut tarjolla. Maku silti oli selkeästi Batteryä.Nythän kävi niin, että maistelimme jo hieman aikaa sitten uutta, vielä nimeämätöntä batterymakua. Battery on kuitenkin Batteryä ja ominainen maku oli tässäkin tuotteessa.

Maultaan uusi energiajuoma muistuttaa hieman terävää mustaviinimarjamehua, jossa ei siis mehun kaltaista pehmeyttä vaan Batteryn kaltaista terävyyttä. Strippedistä poiketen maku ei ole nopeasti makea vaan enemmänkin jälkimakea. Ehkä vähän turhankin makea. Maku on voimakas ja ehkä niin voimakas, ettei koko tölkki meinaa oikein maistua. Itse join puoli tölkkiä ja alussa jännittävä ja uusi maku muuttui lopussa jo vähän hieman liian makeaksi ja voimakkaaksi. Onhan orkkubatteryssäkin voimakas maku, mutta kuitenkin aika konservatiivinen.

Parempaa tämä oli kuin Gingered, mutta Stripped ja Orkku on edelleen mun listalla numerot 1 ja 2. Orkku siis parasta. Katsotaan nyt, tuleeko makuun vielä muutoksia ja minkä nimen heput keksivät.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Uusi Battery”

 1. Teuwo avatar
  Teuwo

  Sulla on muuten ollut hengenheimolainen japanissa.

  Japojen ihannoima MotoGP ja Road Racing sankari Norifumi ”Norick” Abe kuoli vast’ikään kolarissa.
  (Nitro Nori oli menossa jonnekkin skootterilla ja kuorma-auto veti laittoman U-kännöksen eteen, Norick kolkkasi päin ja henki pois.)

  No kuitenkin fanit toivat kolaripaikalle huomattavan paljon kukkia ja _energiajuomatölkkejä_ (!?!)

  Jos onnistut kosauttamaan itsesi oletan että hautakivelle pitää kaadella Battery orkkua Jack Danielssin sijaan ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.