Sekalaista

Viikonloppu oli melkoista hulinaa. Perjantaina piti käydä katsomassa vähän Matson kämppää ja taivuttelemassa suksia ja joutuihan siinä pari siduakin ottaa. Jatkettiin sitten Kerhoon yhdelle. No yks meni syliin, pari naamariin ja hullu elisalainen tarjosi vähän shottiakin. Meinasihan sitä mennä aivan sekaisin.

Lauantaina, kun vatsaflunssa vihdoin rauhottui, olikin aika sitten kepoilla pikkujouluissa. Onneksi aisapariksi sattui jälleen Matso, jolle on jaettu sama käsi kuin mullekkin. Ilmaiset jouluruuat ja juomat. Tai mulle ilmaiset. Puol yhteen asti sitä kesti (kuudesta) ja karaokessa taisi R.A.K.A.S kajahtaa..

Loppuillaksi excursio Tampereen Bepopiin, joka oli kyllä paikkana melkoinen. Aika teinimeininkii ja perusrähinöitä. Mutta ihme meininki, että juomia ei saa kuin yhden kerrallaan.. Jekkubattery valvotti vielä puoli viideltäkin.. Kummallista, yleensä ei sillä tavalla..


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.