JB testaa: Tonino Lamborghini Energy Drink

JB testaa: Tonino Lamborghini Energy Drink
Taustan värit vähä sekos, mutta tölkin värit ovat oikein

Hehe, taas päästiin maistamaan uutta energiajuomaa. En tiedä onko tätä Tonino Lamborghini Energy Drinkiä missään Suomalaisessa kaupassa myytävänä, voi olla. Kantsii muuten vilasta tuo linkkaamani kotisivu, yksi imelimmistä introista on siellä. MAKE A STATEMENT. Energiajuomalla. Jep.

Näissä energiajuomajutuissa on tärkeä tietysti muistaa se, että juon päivätyökseni Battery Strippediä, josta pidän. Pidän keinomakeutuksen tuomasta napakasta mausta ja esimerkiksi Battery Original tuntuu nykyisin melko laimealta, kun normisokeri ei anna samanlaista kikkiä kuin makeutusaine.

Ehkä osittain siksi Lamborghini maistui kanssa lähinnä mehulta, jossa oli tunnistettavia energiajuoman aromeita. Tätä testattiin kuitenkin porukalla ja myös energiajuomia vähemmän käyttävä nainen oli sitä mieltä että laimeaa ja ponnetonta.

Kuten se olikin. Myyntimies sanoi, että tämä on suurin juttu sitten Red Bullin Euroopassa, mutta myyntimiesten juttuihin pitänee, taas kerran, suhtautua hieman varauksellisesti.  En tiedä miksi tämä olisi iso juttu ja mitä hienoa tässä myrkyssä olisi esimerkiksi Red Bulliin verrattuna. Ei mitään?

Jos tätä jostain saa, niin voihan sitä maistaa, mutta minusta tölkkikään ei ole hieno, vaikka siinä lukeekin Lamborghini ja sarvipää siinä heiluu. Itselleni riitti tämä makukokeilu tästä aineesta ja valintani on jatkossakin Battery Stripped.


Posted

in

by

Comments

6 vastausta artikkeliin “JB testaa: Tonino Lamborghini Energy Drink”

 1. kispe avatar
  kispe

  Näin telkkarissa jonkun koomisen uutuustuotteen, joka MAISTUU enerkiajuomalta, mutta ONKIN lonkeroa!
  Se taisi olla sitä Otto-sarjaa (tms.)
  Joko tämä tuote on testattu?

 2. Jasmo avatar

  Ei ole, tai no firman toimitusjohtajahan tuota oli maistellu, en muista mitä mieltä oli.

 3. Tj. avatar
  Tj.

  Vähän laimeen puoleistahan se toki oli, mutta ihan ok. Ei ole aidon virtasen voittanutta.

 4. haisuli avatar
  haisuli

  Itse ostin kyseisen ottovirtasen eilen, mutta en vielä saanut maisteltua tuotetta. Raportoin sitten miltä maistui. Veikkaan: pahalta.

 5. haisuli avatar
  haisuli

  Maiston ottovirtasen eilen. Avaus kuulostaa lupaavalta kuten tölkit useimmiten. Vienoinen btr tuoksu tuli avauksen jälkeen, ei terävä, mutta kuitenkin vielä lupaava. Kaadoin lasiin, ei kuplia ei mitään, haistoin ja maistoin, maistui väljähtyneeltä kossubatterilta josta joku on vienyt alkoholin ja batterin. Ei tarvitse ostaa toistakertaa. Enkä suosittele muitakaan ostamaan.

 6. Jasmo avatar

  Joo, kyl tuollainen energiajuoman ja alkoholin makuinen yhdistelmä, jossa ei oikein ole kumpaakaan, kuulostaa semisti jännittävältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.