Maan Tapa EU:ssa

Suomessa sattui Timo Kalli päästämään mölyt mahastaan vääränä hetkenä. Tuli kunnon mylläkkä, joka jatkuu vieläkin, varsinkin Keskustan osalta.

Brittilässä oli kanssa melkoinen rahakohu, mutta vähän erilainen: Edustajat käyttivät kulukorvauksiaan kaikkeen yksityisen omaisuuden haalimiseen ja muuhun.

Mutta entäpä, jos jollain riittäisi muskelia tutkia ”maan tapaa” EU:n päättävissä elimissä? Mikähän mahtaa olla ihan suoranainen korruption taso. Jos pitäisi veikata, näin niinkun Suomen mittakaavasta extrapoloimalla, niin on korkeatasoista.

Laitetaan vielä kevennykseksi EU:n julkiset dokumentit ACTA-neuvotteluista, jotka Dagens Nyheter sai jonkun tiedonvapauslain puitteissa kinuttua omalta ulkoministeriöltään (tai jotain).

ACTA-neuvotteluista voi lukaista lisää Piraattiliitosta, jos huvittaa.


Posted

in

by

Comments

3 vastausta artikkeliin “Maan Tapa EU:ssa”

 1. savaaZ avatar
  savaaZ

  Maassa maan tavalla – täällähän aletaan tarkkailla nyt työnantajalle omalla kortilla ostettuja tuotteita – tai oikeastaan niistä kertyneitä plussapisteitä tai vastaavia. Eikö näitä voisi pitää vain hyvityksenä siitä, kun työntekijä lainaa rahaa firmalle useaksi viikoksi ilman minkäänlaista korkoa. No vähä liippaa aiheen ohi, mutta tulipahan sanottua.

 2. Jasmo avatar

  Siitä pitää silloin maksaa pääomatuloveroa! Kohta 30%

 3. savaaZ avatar
  savaaZ

  Tottahan toki pitää maksaa enemmän veroa kun ottaa riskin ja laittaa pennosensa kiinni osakkeisiin ja rahastoihin. Toivottavasti pian tehdään tappiollisten sijoitusten luovuttaminen verovähennyskelvottomaksi – koska eihän sekään ole reilua toisia kohtaan, mitäs ne muut sitten saa vähentää verotuksesta?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.