Hyvä ja joustava hosting-palvelu

Olen ollut Webfactionin asiakas. Sivuni ovat pyörineet ties kuinka kauan Webfactionilla. Miksi? Se on palvelu, jossa samalla maksulla saa tietyn speksin eikä rajoituksia esimerkiksi domainnimien, tietokantojen, applikaatioiden määrän jne suhteen. Tällaisia rajoituksia tunnutaan keksivän hosting-palveluita varten aika usein. Ikäänkuin haluaisin maksaa sähköpostiosoitteista tai tietokannoista lisää rahaa. Ne kun ei käytännössä vaikuta mitenkään palveluntarjoajan kustannuksiin, pl. levytila.

Webfaction myytiin vuosi sitten Godaddylle ja odotusarvoista oli, että jossain vaiheessa jotain synergiaetuja aletaan hakemaan ja yhdistelemään palveluita. Se tapahtuu nyt ja asiakkaat ovat saaneet viestin siitä, kuinka seuraavan 6kk aikana kaikki palvelut siirtyvät tsoHostille, joka on myös Godaddyn omistama palveluntarjoaja.

tsoHost ei kuitenkaan tarjoa samanlaista vapautta kuin Webfaction tarjosi. Siksi aloin etsimään vaihtoehtoja. Twitterissä minulle aika nopeasti vinkattiin palvelu nimeltä Opalstack.

Se on Webfactionilta lähteneen jengin oma spinoff. Joka tekee sitä mitä Webfaction teki, joskin kenties taas hieman paremmin ja terävämmällä kärjellä. Managed Shared Hosting ja Managed VPS palvelut. Ei muita palveluita. Käyttäjät maksavat raudasta (prossua + muistia + levyä + siirtotietä) ja vaikka aika tehokkaat käyttäjäpaneelit etc on käytettävissä, siellä klikkailu ei maksa lisää rahaa. Voit ajaa vaikka 100 eri sivustoa siellä, ihan samaan hintaan.

Minun kaltaiselleni hahmolle oikein hyvä ratkaisu. Ei jää mikään kokeilu tai kavereiden kokeilu tai meripelastuksen verkkosivut siitä kiinni, että niiden järjestäminen paikalleen maksaisi jotain lisää. Vaan kaikki kuuluu hintaan. Aika jees.

Suosittelen et käyt yytsimässä. Jos tarvetta moiselle joskus tulee.

Opalstack.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Hyvä ja joustava hosting-palvelu”

  1. Tomi avatar
    Tomi

    Kiitos, tästä oli apua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.