Verenluovutus


JB teki tänään urotyön ja kävi luovuttamassa verta Tampereen Veripalvelun uusissa tiloissa Rautatienkatu 21 B:ssä. Uudet tilat oli avattu tänään ja sen kunniaksi tarjolla oli kakkua. Ehkä sekin oli osasyynä luovuttamiseen.. Ja olenhan elämässäni yksi suuri luovuttaja muutenkin.

No, ei ollutkaan kovin helppo löytää mestoille. Eli Lidlin / Postin talossa ko.laitos on, mutta missä on 21 B? No, luonnollisesti siellä puolella taloa, jossa lukee seinässä 24.. Enkä ollut ainut joka sitä tönöä kierti kuin kissa kuumaa puuroa. Ei näin.

Ei myöskään vakuuta tuo Matkahuolto. Oli nimittäin minulla paketti matkahuollossa, Rollosta lähetetty. Ihan oikein oli nimi kirjoitettu pakettitietoihin. Ai mikäkä nimi sitten Matkahuollon järjestelmässä oli? Jarmo Hiltunen. Tää ei itseasiassa oo eka kerta. Aiemminkin mulle on tullut kamaa Rollosta, silloin Joensuun matkahuoltoon, ja silloinkin oli sama juttu, Jarmo Hiltunen.

Joku siel Lapissa ei oikein tajuu.


Posted

in

by

Comments

3 vastausta artikkeliin “Verenluovutus”

 1. savaaZ avatar
  savaaZ

  Se on kyllä hyvä muutenkin, että Rautatienkatu 21B on postin talossa ja 22 on sitten monta sataa metriä ortodoksikirkon suuntaan. Kaikki tuollaiset oudot nimet on vaikeita.. mulle tosin Tampereen posti ei saanut perille pakettia, jossa oli kaikki tiedot oikein.. oli palautettu lähettäjälle merkinnällä ”osoite epäselvä”, vaikka mitään epäselvää osoitelapussa ei ollutkaan.

 2. Teuwo avatar
  Teuwo

  No sattuhan tuota, tuttavalla oli firma kotikaupungissa ja kuin ollakkaan liki kaikki sille tulevat lähetykset kävi heittämässä lenkin Viitasaaren postissa… Jamppa kun oli Viitasaari nimeltään.
  Ja siis osoitelappu oli yleensä postinumeroa ja katuosoitetta myöten oikein.
  Lopulta Viitasaaren postin tyypit alko defaultisti forwardoimaan paketit oikeaan osoitteeseen ilman perään kyselemistä :)

 3. Tanja avatar

  Hienoo, että luovutit verta. Mie menin ekaa kertaa sinä päivänä, ku täytin 18. Siellä vaan totesivat, että muut lähtee baariin, sie tuut luovuttaa. No, ehtii sitä baariin verta luovutettuaankin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.