Viikonlopun satoa

Viikonloppuna tapahtui kaikenlaista. Lauantaina vierailtiin Free Heelsissä, kun siellä oli Vandernetin poistopäivä. Vandernet tuo Millettiä maahan ja keskustelin maahantuojan edustajan kanssa vetoketjuongelmasta, josta itsekin olen kirjoittanut. Ongelma on tiedossa, mutta kuulemma se ei ole Milletin vika. Yllättyneitä olivat: inkkari, länkkäri…

Joka tapauksessa, lähiaikoina (=lähivuosina?) pitäisi tulla roiskevesitiivistä isolla hampaalla (vrt. sotavetskarit) varustettua vetoketjua. Se olisi kyllä hyvä.

Harmi, kun ei löytynyt kokoja housuista. Olisi ollut kohtuullisen edukkaita. Takeista löytyi.

Ruka avaa 3 viikon päästä. Tai siis yrittävät avata. Toivottavasti olisi hieman enemmän lunta ja vähemmän vettä kuin viime vuonna.. Tai meidän ensi-isku on suunniteltu kyllä vasta 4 viikon päähän, että viikon puskuri on siinä. Sukset vain pitäisi jostain saada.

Perjantaina tein hankintoja. Kävin hommaamassa 50mm objektiivin tuohon kameraani. Tosi kaivattu lisä tuohon ei-niin-valovoimaiseen perusputkeeni. Huomasi myös, että se perusputkessa oleva kuvanvakaaja tosiaan tekee jotain. Heh.

Lauantaina oli tapahtumia. Yksi kaveri piti valmistujaisjuhlia joissa sitten oltiin, kunnes lähdettiin toisiin valmistujaisiin. No tässä ei mitään kummallista, mutta vähän epätavallisempaa kai se, että valmistujan sisko lähti samalla ovenavauksella synnyttämään.

Aamulla meillä oli krapula. Heillä oli pikkuinen poika. Onnea vanhemmille.

Tampereen kuumin paikka, ipa, on nyt tsekattu. En vaan pystyisi sitä kyllä kuvailemaan. Ehkä toisen kerran sitten. Kallis muistaakseni oli, eikä virvokkeita meinannut saada.


Posted

in

by

Comments

3 vastausta artikkeliin “Viikonlopun satoa”

 1. Iiris avatar
  Iiris

  Vetoketjuista tulikin mieleeni et pitäis laittaa Haglöfsille palautetta rinkan vetoketjusta…

 2. Jasmo avatar

  Kannattaa olla maahantuojaan yhteydessä, voi hyvinki mennä takuuseen (vanhakin tuote).

 3. Iiris avatar
  Iiris

  Niinpä. Oon kans kuullu samaa. Ja jos ei muuta niin ainakin tietävät ettei oo oikein kestäviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.