Hiihtokauteen valmistautumista / 2

Vetoketju kestää taas kiinni!Laskutakkina minulla on tällä hetkeltä Haqliselta poistettu kaksi vuotta vanha Milletin K-Jacket. Vetoketju oli temppuillut jo ensimmäisenä käyttövuotena ja minulla viime vuonna oli kanssa vähän ongelmia sen kanssa. Tänä syksynä otin rotsin taas käyttöön (muuta viileän kelin takkia ei oikein edes ole..) ja kas vain, tyyppivika iski jälleen: vetoketju korkkasi. Sen lisäksi, että vetoketju liikkui huonosti, saattoi juuttua välillä ja niin edelleen, se ei myöskään enää pitänyt alapäästä kiinni. Lähdin kyselemään tuotetakuun perään.

Ensimmäisenä otin selville kuka tuo Millettiä maahan. Helpointa oli laittaa vaan Millet hakukoneeseen ja etsiä joku sopiva verkkokauppa. Sellainen oli tässä tapauksessa Lohenette. Lähetin sinne asiakaspalveluun kyselyn, että kuka tuo Millettiä maahan, kun olisi tällainen tuotetakuuasia. Ystävällisesti paikan myyjä Marjaana Pirha ilmoitti, että ota yhteyttä Vandernet.comiin.

Vandernet on sivuiltaan vähän kuolleen oloinen. En antanut sen kuitenkaan häiritä, kun käsityksenäni oli, että he tuovat kyseistä merkkiä maahan. Lähetin kuvauksen ongelmastani Vandernetin yleiseen sähköpostiosoitteeseen ja paikan myyjä Anu Ahlroos vaan totesi, että lähetä rotsi tänne vain. Tein työtä käskettyä.

Lähetin rotsin menemään sinnepäin asiakaspalautuksena syyskuun lopussa, ja 10.10. takki olisi ollut haettavissa Lappeenrannan postin toimipisteestä uusine vetoketjuineen. Napakkaa palvelua ja vetskarikin toimii.

Hommasta jäi erittäin hyvä maku. Sain hyvää palvelua koko ajan. Se yllättää aina.


Posted

in

by

Comments

8 vastausta artikkeliin “Hiihtokauteen valmistautumista / 2”

 1. Maira avatar
  Maira

  Jahas jahas… Tismalleen samaa ruljanssia olen seurannut läheltä erään jo edesmenneen perheenjäsenen kautta. Vandernet toimii, mutta Millet K ei!

 2. Rytsis avatar

  Huono asiakaspalvelu on sun mielestä siis yleisempää ja todennäköisempää? Se tulee mieleen tuosta viimeisestä lauseesta, että hyvä asiakaspalvelu yllättää. Omasta mielestäni suomessa asiakaspalveluasiat on aika hyvällä tolalla. Täällä kaupan tiskit ei marmata liian hitaasta pakkaamisesta… Noin niinkun yhtenä esimerkkinä :)

  Samoin noita takuuasioita ja vastaavia hoidellessa en muista törmänneeni huonoon palveluun. Esim. Haltin takista loppui virta tarrasta ja Halti vaihtoi sen uuteen ilman mitään mutruiluja, alle kahdessa viikossa. Vaikka takuuta ei siis ollutkaan enää jäljellä.

 3. Jasmo avatar

  Ehkä se johtuu siitä, että olen itse perusnegatiivinen, niin yllätyn jos joku pelaa niin kuin pitää.

 4. haq avatar
  haq

  Vuoden se aina kestää, mie luulen et sellanen keltasessa peltipurkissa oleva vaseliini auttaisi jumimiseen. Vetskarit tulee vissiin samalta tehtaalta melkei joka merkille ja varmaan kankaatkin ja kaik…

 5. Rytsis avatar

  Pessimisti ei pety, niinhän se on.

 6. kispe avatar

  Tähän väliin täytyy kyllä myös ihastella Norrønan touhua. Vetskari hieman alkoi mököttää ja eiku sähköposti vuonoille ja takki pakettiin. Ja entistä eheämpänä paketti palasi kotiin parissa viikossa!

  Lähetin myös männäviikolla uuden karhean Accurexini (vm. 93) Polarin tehtaille huoltoon. Virtaa tihkuva kello tuli takaisin viikossa. Huolto-otteen mukaan siihen oli uponnut 3 kpl (?) uusia tiivisteitä. En viitsinyt kuitenkaan alkaa niistä käräjöimään, kun olivat maksaneet 0 €.

 7. Teuwo avatar
  Teuwo

  Joskus mailmassa sellainen pulja kuin YKK tapasi tehdä hyviä vetskareita.
  semmoiset oli siinä mun jo muinaismuistolain suojan saaneessa TNF Kitchatna pompassakin. Siis alkuperäiset edelleen.

  Joskin ne siis oli normo vetskarit tuplaläppien alla.

  Seurailen nyt mielenkiinnolla missä vaiheessa ’teryxin vesitiiviit vetskarit alkavat oikutella.

  Luulen että kiristyneet kilpailuasetelmat on edes vähän pakoittaneet mäkikamojen maahantuojia edes yrittämään palvella.

  Vrt. menneiden aikojen Burtonin takuut – Funsterin mulkut vs. euroopan pääkallonpaikka Insbruckissa. Jälkimmäisessä meni ”hieman” pienemmällä sodalla takuuvalitukset läpi.

 8. Iiris avatar
  Iiris

  Jasmo, tuo perusnegatiivinen hymypoika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.