Sekalaista

Lappeenrannassa pitelee vielä talvea, mutta kesä on jo ovella. Harmi jos lumipeite poistuu. No, onneksi itsellä on varastossa lilluminen kylpylässä Turussa, ei haittaa vaikka vähän satelee vettä. Aina, kun olen käynyt Turussa, siellä on satanut jotain. Eipähän siinä. Hieno kaupunki varmaan.

Eilen käväisin koululla pitkästä aikaa. Ehkä blogikirjoittelussakin on tapahtunut hieman hiljentymistä yhden asian takia; kun ei käy luennoilla, ei voi vaipua syvälle omiin ajatuksiinsa. Luennot olivat kyllä erinomaisia lähteitä ajatuksille. Ei yleensä mitenkään liittynyt opetettavaan aiheeseen tai joskus saattoi liittyäkin. Tästä voidaan siis implikoida, että tylsyys on innovaatioiden lähde.

Usein tulee vähän dissattua teekkarimeininkiä ja Lappeenrantaa, mutta näissä Loasin kohteiden saunoissa mieli muuttuu. Ainakin Laserpuistossa on hiton iso ja hyvä sauna, löylyt ovat napakat, mutta sauna ei ole grilli. Lisäksi saunat lämpeää mm. maanantaisin. Ehkä se sotii muutamia periaatteitani vastaan, mutta oli eilenkin kiva mennä vaan hetken mielijohteesta saunaan. Iso saunassa yksinään saunominen on jotenkin rauhoittavaa.

Huomenna olisi tentti. Muistaakohan sitä enää, kuinka siellä pitää käyttäytyä?


Posted

in

by

Comments

4 vastausta artikkeliin “Sekalaista”

 1. Sipe avatar

  Tenttikäyttäytymisen kultaiset säännöt (ulkkariopiskelijoiden mukaan):
  1. Puhelin päällä, äänet täysillä, pyydä jotain kaveria soittamaan siihen ja vastaa
  2. Jos et ymmärrä jotain tehtävää, kysy kaverilta, ihan avoimesti vaan.
  3. Keskustele ratkaisuista kavereiden kanssa.
  4. Älä noudata mitään virallisia käyttäytymisohjeita.

  Okei, ehkä kaikki vaihto-opiskelijat ei tee noin, mutta melkein joka tentissä olen tuollaisia havainnut.

 2. Rytsis avatar

  En tiiä miks, mutta meillä Tampereen teknillisessä teekkarikoulussa on joka tentin aikana käyttäytymisohjeet heijastettu taululle. Ihan hyvä juttu mun mielestä. Eipähän unohdu, että laukku kuuluu käytävälle ja että lunttaamisesta voi seurata jopa koulusta erottaminen (hui!)

 3. Sipe avatar

  Kyllä ne täälläkin näytetään tentin alussa ja joskus koko tentin ajan, mutta ei ne eräitä haittaa.

 4. Iiris avatar
  Iiris

  Vaasassa on ollu kans ongelmia saman aiheen kans, mut tietty se on inhottava niillle, esim saksalaisille vaihtareille :), ketkä käyttäytyy ohjekirjan mukaan.

  Sauna olis ihan jees, meillä vaan on ollu viime aikoina melkonen ruuhka tuolla saunassa, pitäis melkein varata vuoro heti ku lista tulee. Aikaisemmmissa taloissa ei oo ollu lähellekään yhtä paljon saunojia. Vois huomenna käydä katsastamassa uuden listan. Vai tulikohan se sittenkin torstaina…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.