Kategoriat
Yleistä

EMV-maksupäätteet

Sitä olen tässä lyhyen ikäni aikana miettinyt, että miksi jokaisen EMV-maksupäätteen käyttöliittymän pitää olla erilainen? Standardointi huhuuu?

9 vastausta aiheeseen “EMV-maksupäätteet”

Kenenköhän käyttöliittymäneron mielestä on ollut hyvä idea erottaa visa/pankki-valinta omien nappien taakse, jolloin saadaan kaksi eri OK-nappia päätteeseen?

Tuota luottokorttihommaa olen itekin ihmetellyt, ihan niin kuin siihen kannustettaisiin ”No, sehän on siinä valmiina – Visalle vaan”. Mutta täytyy kyllä sanoa, että näppäriä systeemeitähän noi on niin baareissa kuin ravintoloissakin.
Samalla periaatteellahan noi päätteet tuntuvat toimivan, kun niihin vaan tottuu. Helpompaahan tietenkin olisi kun napin painalluksella saisi valittua jomman kumman maksutavan eikä tarvitsisi ”selailla” maksutapojen välillä. Lisäksi, eihän noita päätteitä kovin montaa kuitenkaan ole.

Se on kato sitä ”markkinataloutta eli bisnestä” (en tiiä mitä nuo tarkalleen tarkottaa, mutta hienoja sanoja).

Samaa juttua olen miettinyt ku Jasmo tuossa ylempänä. Tosin en olis hoksannu sanoa sitä defaultiksi ;)

Blogi lagaa, ku en nähny savaaZin viestii ennenku kirjotin omani, oiskoha tässä koodauksen paikka, muuttelis defaultit kohallee =)

Tässäpä olisi jollekin ui-käli-suunnittelijanalulle oiva tutkimuskohde esimerkiksi dippatyöhön. Huh huh nimittäin!

joo, Käyttöliittymäsuunnittelulopputyöhön voisi samalla sisällyttää digiboksit, puhelimet, gps-navigaattorit, mp3- ja autosoittimet ja vaikka mitä, ei siltä saralta kyllä työt lopu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.