Ihanaa kaksinaismoralismia

Kaksinaismoralismista on puhuttu jo kauan, mutta se ei estä minua jatkamasta.

Nimittäin ostin Suomen televisiossakin pyörivä Kaukana kotoa -sarjan (Over There) dvd-boksin, kun en jaksanut katsoa sitä sen lähetysaikoihin ja edetä sarjaa niin hitaasti. Sarja on ihan hyvä, ei mikään elämää suurempi, mutta monin paikoin ihan realistisen tuntuinen sotasarja. Aika vähän jenkkijeesustelua.

Sarjassa ei mässäillä gorella, mutta ei mitenkään myöskään peitellä ikävien silpoutumisten näkymistä, päiden katkomista ja niin edelleen. On myös siistiä, kun sarja ei sorru sotakuvauksissa jeesusteluun, sotilaat ampuvat ensin ja kysyvät sitten, sikäli kun tuntevat turvallisuutensa uhatuksi.

Mutta mikä siinä on. Suolia saa näyttää. Ihmisten huutoa palavassa autossa (kukaan ei mene auttamaan) voidaan kuunnella minuutteja ja naisia ja lapsia ammutaan ’vahingossa’. Mutta, rintojen näyttäminen ylittäisi ilmeisesti jonkin Adult Only -normin. On jotenkin naurettavaa. Yksi roolihahmoista tuntuu olevan kovin seksiriippuvainen, mutta kuvakulmien valinnat saavat aikaan hymyn. Varmasti mitään ei näy, vaan kuvataan aistillisesti. En ehkä sarjaa varsinaisesti ostanut tissien näkymisen takia, mutta onko maitorauhasten näyttäminen todella niin paljon pahempi asia kuin silpoutuneiden ihmisten?

No, yksi teipattu tissi meinasi muutama vuosi sitten saada koko USA:n sisällissodan partaalle.


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 vastausta artikkeliin “Ihanaa kaksinaismoralismia”

 1. Kossu avatar
  Kossu

  Niinhän sitä joku joskus sanoi, että jos jenkeissä näkyy tissit telkkarissa ohjelma on K-18, mutta jos ne tissit hakataan kirveellä irti niin se on k-16.

 2. Jasmo avatar

  Siinäpä se olikin tiivistettynä.

 3. Lauri avatar

  Tissit mainittu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.