FON

Olin jo viimeisessä tilausvahvistuksen kohdassa tilaamassa FON Social Routeria (kuulostaa aika kommarilta, kun ottaa huomioon, että se on kuitenkin minä, joka tuota on tilaamassa..), mutta sitten tuli stoppi. Onko kenelläkään tietoa, josko tuota voi käyttää myös toiseen WLAN-verkkoon yhdistämiseen? Olen tässä ihan lähellä WLPR.netiä, mutta koska tuossa ikkunan vieressä pojottaminen ei jaksa huonon signaalin haistelussa kiinnostaa, voisin laittaa siihen jonkun pöntön, joka minulle sen signaalin tuohon wlpr:ään hankkisi.

Tuosta pitää ottaa selvää.


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 vastausta artikkeliin “FON”

 1. Marko avatar

  Tukiaseman pitäisi osata ilmeisesti sillata se yhteys. Ei ole kokemusta mikä tukiasema tuon osaisi, mutta Wlpr.net:n FAQ:ssa mainitaan D-Linkin DWL-700AP laite. Tosin D-Linkin romuihin en koskisi ja uskoisi tuollaisia laitteita olevan enemmänki. Esimerkiksi joku OpenWrt-firmwarea käyttävä tukiasema voisi tuon myös osata.

  Mutta miksi pitäisi liittyä wlpr:ään? Laitat Wlan-purkin koneeseen kiinni, joka sitten ohjaa langattomat bitit langalliseen verkkoon.

 2. Jasmo avatar

  No niin, eihän sille välttämättä mitään syytä ole. Kiva olisi vaan päästä tuollaiseen vähän nopeampaan verkkoon, kun tämä meidän ADSL-piuha on vaan meganen. Prkleen Elisa, kun ei enää nosta nopeuksia (paitsi jossain Lapissa).

  Pitäisiköhän tuollainen sosialisti routteri tilata..

 3. Toni Hintikka avatar

  Hmm. Fon reititinhän on Linksys WRT54G tukiasema ja se liitetään tavallisella verkkokaapelilla esimerkiksi kaapeli tai ADSL reitittimeen. Tuollaisesta langattoman verkon jakamisesta en ole kuullut tai tietoinen.

  Suosittelen kyllä lämpimästi Fon reitittimen tilaamista. Sen verran halpoja ne on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.