Keskustelun kauneus

Ehdotin tietokone.fi:n eräässä blogissa, että uutisiinkin avattaisiin kommentointimahdollisuus. Minulle vastattiin asiallisesti, että ei avata, koska sinne tulisi häirikköviestejä. Häirikköviestit kuulemma vähenevät, jos jokainen kirjoittaa omalla nimellään.

Tämä vastaus oli siis Tietokone.fi blogissa, johon saa kirjoittaa nimimerkillä ja jossa häiriköintiä ei ole tapahtunut. Ei siinä muuta, mutta kaikkein ärsyttävintä maailmassa on 1000 nettisivua, joihin voisi kerran kommentoida jotain, tai kysyä jotain ja johon sen takia pitäisi rekisteröityä, vahvistaa rekisteröityminen kaikenlaisten sähköpostikierrätysten kautta ja sitten voit käydä kirjoittamassa muutaman lauseen. Yritän käyttää bugmenotia aina kun mahdollista.

Omaan blogiini tulee kymmeniä spämmiviestejä päivässä, mutta niistä kaikista huolehtii Akismet, eikä minun tarvitse tehdä mitään.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.