Ulkoasun päivittelyä

Päivittelen uutta ulkoasua blogiini, ongelmia saattaa näkyä, niistä voi raportoida vaikka tämän postauksen kommentteihin.

EDIT. En suosittele kenellekään themeä Squares by Helena Ribera Ponsa. Vaikka ulkoasu esikatseluissa oli ihan ok, niin kovin on buginen ja tuntuu siltä, että nopeammin olisi saanut tehtyä, kun olisi tehnyt itse alusta saakka.

EDIT/2 Täytyy oikein mainita miten huonosti CSS-tiedostot ovat mielestäni jäsennellyt tässä. Ymmärrän kyllä, että tekijä on yrittänyt tehdä selkeää rakennetta tiedostoihin, mutta on valinnut aivan väärän tavan. Ensin kaikkiin määreisiin asetetaan värit, borderit ja sitten tekstit ja sitten muita asioita. Esimerkiksi ankkuri #comments löytyy css-tiedostosta varmaan 10 kertaa. Siinäpähän sitten haeskelet, että mitä määreitä on missäkin. Kaiken lisäksi tekijä on itsekin poikennut ideologiastaan ja mm. päivittää atribuuttien päälle myöhemmin tietoa aivan kummallisesta paikasta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 vastausta artikkeliin “Ulkoasun päivittelyä”

 1. savaaZ avatar
  savaaZ

  Tykkäsin enemmän edellisestä ulkoasusta. Tää on jotenkin.. hmm.. hyvä yritys. :D Ja tähän vois pistää vielä mainoksista, että oon kyllä klikkaillut ihan tukeakseni ja myös pari kertaa pelkästään mielenkiintoisen aiheen vuoksi. Voishan tuota ”Niinistö Online” -linkkiäkin klikata.. kokoomuksella on varmaan rahaa… noin. :)

 2. Juha-Mikko avatar

  Yhdyn Savaazin kommenttiin ulkoasusta.

 3. Fate avatar
  Fate

  Edellinen oli kyl parempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.