Kategoriat
Yleistä

Ulkoasun päivittelyä

Päivittelen uutta ulkoasua blogiini, ongelmia saattaa näkyä, niistä voi raportoida vaikka tämän postauksen kommentteihin.

EDIT. En suosittele kenellekään themeä Squares by Helena Ribera Ponsa. Vaikka ulkoasu esikatseluissa oli ihan ok, niin kovin on buginen ja tuntuu siltä, että nopeammin olisi saanut tehtyä, kun olisi tehnyt itse alusta saakka.

EDIT/2 Täytyy oikein mainita miten huonosti CSS-tiedostot ovat mielestäni jäsennellyt tässä. Ymmärrän kyllä, että tekijä on yrittänyt tehdä selkeää rakennetta tiedostoihin, mutta on valinnut aivan väärän tavan. Ensin kaikkiin määreisiin asetetaan värit, borderit ja sitten tekstit ja sitten muita asioita. Esimerkiksi ankkuri #comments löytyy css-tiedostosta varmaan 10 kertaa. Siinäpähän sitten haeskelet, että mitä määreitä on missäkin. Kaiken lisäksi tekijä on itsekin poikennut ideologiastaan ja mm. päivittää atribuuttien päälle myöhemmin tietoa aivan kummallisesta paikasta.

3 vastausta aiheeseen “Ulkoasun päivittelyä”

Tykkäsin enemmän edellisestä ulkoasusta. Tää on jotenkin.. hmm.. hyvä yritys. :D Ja tähän vois pistää vielä mainoksista, että oon kyllä klikkaillut ihan tukeakseni ja myös pari kertaa pelkästään mielenkiintoisen aiheen vuoksi. Voishan tuota ”Niinistö Online” -linkkiäkin klikata.. kokoomuksella on varmaan rahaa… noin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.