Hyvää syksyä

Tänään ajattelin tehdä ihan erillaisen postauksen kuin normaalisti. En aio valittaa mistään. Ajattelin toivotella hyvää syksyä lukijoille.

vinkkejä syksyn viettoon jasmon blogista.

Syksy meinaa sitä, että talvi alkaa lähestymään. Tulisiko meille yhtä hieno talvi kuin edellinen – toivottavasti. Toivottavasti ei kuitenkaan niin kylmä, mitä puolalaiset veikkaa. Syksyllä näkyy luonnossa hetken aikaa värejä, jotka voi joku keritä huomaamaan ennen harmauden hyökkäystä.

Syksyllä alkaa talven suunnittelu. Milloin mennään Rukalle ja miksi taas sinne? Entä milloin Leville ja onko Nororokotukset kunnossa. Otetaanko alppiretki, luokkaretki vai häämatka.

Ei syksy hullumpaa aikaa ole. Hyvää syksyä kaikille lukijoille.

Ja ei. Tämä ei ole mikään lopetusuutinen. Ja ei, tämä ei tarkoita sitä, etteikö seuraavassa postauksessa valiteta maailman menosta silmät liekeissä. Mutta tämä hetki nautitaan rauhasta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

5 vastausta artikkeliin “Hyvää syksyä”

 1. Sipe avatar

  Tän päivän etelä-suomen sanomissa oli sääprofeetta Nastolasta tiennyt, että Suomen talvesta tulee kylmä (pitkiäkin -30C jaksoja) ja erittäin runsasluminen.

 2. Mikko avatar

  Tais olla rofeetta vuoden verran väärässä ajassa.

 3. Jasmo avatar

  Haha, kirjoitin elämäni ensimmäisen tämmöisen kaikki on ihanaa kaikki hyvin oo-oon postauksen. Ja palautteena ”toiha o ku jostai akkain blogista”. Palaute tuli usealta naiselta.

  Huikeeta. Kiukkuuminen on vissiin viihdyttävämpää.

 4. Leena avatar

  No ei kai kukaan jaksa lukea mitään ihqplurpaskaa. ;)

  Häämatka?

 5. Teuwo avatar

  Rukalle tässä kaipailen raadannan lomassa itsekkin.
  Iloisista uutisista saatan mainita muuten että Vihreän puolueen perustaja, Otalla proffana hilluva tuplatohtori Eero Paloheimo, on flipannut hippapaskoille fingeriä ja erosi ko. puolueesta :)

  Ja häämatkasta on vain askel kaikkinielevään hyökkäysvaunujen pyöräin jyrinään… Laske puuterisi ennenkuin tuoni sinut nielee!
  (No OK, onhan niitä vaunuja nähty keinutettavan Chambre neufin ulkoilman kaiteen yli nixissä…)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.