JB testaa: Mixxed up Cassis

Tänään Jasmon blogi jatkaa testisarjaansa energiajuomien parissa. Laatukauppa Lidlistä löytynyt miXXed Up Cassis -energiajuoma päätyi työpöydälleni alle 80 snt tölkkihintaan (25cl).

Peruslähtökohtahan näihin uusiin energiajuomiin on aina melko kriittinen ja epäluuloinen. Battery Stripped on se juttu ja muut tulee perästä.

Mixxed Up Cassis on kuitenkin ensimaistamisella oikeastaan aika hyvää. Se ei ole kovin metallinen, kuten Sinebrychoffin energiajuomat tuppaavat olemaan, vaan luotaisen sokerisen pyöreä ja voimakkaan mustaherukkainen. Energiajuomakäyttäjien keskuudessa juoman maku saa lähinnä positiivisia kommentteja, joskin myös negatiivisia.

Suurin etu tässä on tietenkin hinta. Siinä missä 33cl Battery maksaa 2,50€ ylöspäin, maksaa 25cl Lidl-herkku alle euron. Ulkomailla kai ei energiajuomista olekaan totuttu maksamaan yhtä sairasta hintaa, kuin Suomessa, ainakin siltä tuntuu noin Sveitsin matkailua kokeilleena.

En tiedä miten toimii lantrinkina, ehkä siihen käyttöön perinteisempi energiajuoman maku voisi olla parempi. Kenties Onen etkoilla voi tällaista kokeillakin? Jos nyt vanha mies jaksaa lähteä teknohippoihin.


Posted

in

by

Comments

5 vastausta artikkeliin “JB testaa: Mixxed up Cassis”

 1. Heini avatar

  Täällä jenkkilässä kaikki litkivät Monsteria – mitään muuta energiajuomaa en college-opiskelijoiden kädessä ole tähän mennessä nähnyt. Ei vaan taida olla Suomessa saatavilla :|

 2. Jasmo avatar

  Enpäs tiedä, Jasmon blogikin on Monsterin maistanut (http://blog.qkaasu.com/2009/09/01/jb-testaa-monster-energy/), mutta en tiedä mistä se tarkkaan ottaen on tullut, koska energiajuomadiilerini saa aina näit juomii millo mistäkin.

 3. Teuwo avatar
  Teuwo

  Joko JB on noteerannut 476ml kokoisen Red Bullin ?

 4. haisuli avatar
  haisuli

  ja kuinkas btr shot? ei oikein päräyttänyt…

 5. Jasmo avatar

  Monsteri on kuin Dr. Pepper. Jenkeissä suosittua, mutta minusta maistuu ällöttävälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.