Topfieldin digiboksi keinotekoisesti niin kallis?

Pitääpä ottaa asia vielä puheeksi, kun itse jo kauan sitten asiaa ihmettelin. Ihmettelin kuinka Topfieldin boksit ovat niin kalliita. Nyt Verkkokauppa.com on tehnyt valituksen kilpailuvirastoon (joo, wanha), kun heille ei toimiteta laitteita, koska eivät suostu myymään sitä ”sopivan kalliilla”.
Eli kuulostaisi siltä, että Topfieldin digiboksien hinta ei laske sen vuoksi, että Topfield ei anna sen laskea. Siinä kai ei ole vielä mitään laitonta.

Kilpailuviraston kartelliryhmän johtaja Kirsti Leivo korosti kuitenkin haastattelussa, että virasto voi puuttua kauppiaiden välistä hintakilpailua estävään määrähinnoitteluun, jolla myös yritettäisiin estää tuotteiden hintojen lasku.

Mitenkäs aurinkolasit? Oakley:n lasien pitäisi olla Suomessa jokaisessa kaupassa saman hintaisia ja alennusta ei saa antaa. Eikö se ole sama asia?


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Topfieldin digiboksi keinotekoisesti niin kallis?”

  1. savaaZ avatar
    savaaZ

    Jep jep. Siitä on kaksi ja puoli vuotta pian kun ostin TF 5100PVRc:n hintaan 538e, tosin samalla hinnalla saa nyt vastaavan HDMI-liittimillä, mutta so what? Käytännössä hinta ei ole laskenut senttiäkään koko aikana, ilmeisesti asiakaskuntaa riittää tuollakin hinnalla ihan tarpeeksi(?) Tosin luulisi, että jos hinta olisi 350e, niin laitteita menisi niin paljon enemmän, että se mikä hinnassa menetetään voitetaan määrässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.