JB Raportti: KLF Klubi @ Onnela, Tampere. Ian Van Dahl.

Eilen euron tuopin houkuttelemana päätin mennä katsastamaan Ian Van Dahlin kisakunnon Tampereen ylpeydessä, ravintola Onnelassa. Käteen ei ehkä jäänyt ihan hirveästi.

Tiesin, että Ian Van Dahlissa päähenkilönä on laulava pimu, mutta oletin ja olin siinä käsityksessä, että joku tulee myös soittamaan levyjä. Mutta eipä tullutkaan, vaan paikallisen äänifirman (joka oli ilmeisesti rakentanut lisä-äänen paikkaan) ääniteknikko hyppäsi DJ-soittimien taakse valitsemaan biisejä. Kyseessä ei siis ollut missään tapauksessa DJ-keikka, enemmänkin playback-singfront tyyppinen ratkaisu. Kai konemusiikkia voi niinkin esittää.

Ei oikein toiminut minulle. Tosin turha minun on valittaa, kun Onnelan tanssilattia (joka on kyllä uskomattoman pieni paikan kokoon nähden) oli ääriään myöten täynnä ja ihmisillä oli hauskaa. Mutta olisin kyllä kaivannut myös DJ:n paikalle, mutta voihan olla että Ian Van Dahl esiintyy aina noin.

No, tulipahan tsekattua. Mietin eilen tanssilattian vieressä Ian Van Dahlin aloitusta odottaessa, että onkohan minusta tulossa halveksimani ihminen, eli kurttunaamainen puristi jonnekkin nurkkaan juomaan siideriä? Huomenna Madwave ja takaan, että en mökötä nurkassa juoden siideriä. Pitäisi yrittää jo ajoissa paikalle koska a) lippuja saa ainoastaan ovelta ja b) Flightiä olisi mukava nähdä ja c) Orion on nähtävä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.