24 : 4

Olen haukkunut blogissani sarjaa nimeltä 24 useaan otteeseen. Juuri eilen alkoi 5. tuotantokausi pyörimään mtv3 ja subtv. Sen kunniaksi päätin katsoa kaverini dvd:iltä 4. tuotantokauden (juuri, kun olisi pitänyt lukea tenttiin..(palautin tyhjän paperin..)) kokonaisuudessaan noin 30 tunnissa. Olin asennoitunut. Tämä on karu ja epälooginen sarja.

Olin oikeastaan väärässä. Olin jossain määrin väärässä haukkuessani sarjan tätä tuotantokautta aikaisemmin. Ydinasiat toimivat, joskus juoni vähän onnahtelee, mutta imuvoima säilyy aivan eri tavalla kuin 3. tuotantokaudella, joka on lähinnä ärsyttävä. Katsojan älykkyyttä ei myöskään halveksita raivostuttavilla naisrooleilla, joita 24:ssa on aiemmin nähty esimerkiksi Elisha Cuthbertin esittämänä. Onhan Elisha kaunis nainen, mutta hänelle kirjoitetut roolit tuntuivat keskittyvän hänen rintoihinsa enemmän kuin mihinkään muuhun.

Jos palataan 4. tuotantokauteen, niin se kuvaa mielenkiintoisesti valintoja. Erilaiset ihmiset joutuvat tekemään nopeasti valintoja. Itse valintaprosessi käydään nopeasti yleensä läpi, eikä katsojalle hirveästi kerrota valintojen perusteita, mutta seurauksia esitellään. Se on varsin piristävää.

Nostaisinkin 24 : 4 luokasta surkea luokkaan varsin hyvää viihdettä. Kai mielipidettään saa vaihtaa :)

Kai tuo 5. tuotantokausikin pitää tarkistaa, tosin televisiosta en jaksa seurata. Se nyt ei vaan ole enää nykyaikaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 vastausta artikkeliin “24 : 4”

 1. savaaZ avatar
  savaaZ

  Kaikki tuotantokaudet seuranneena ja eilenkin molemmat kaksi ekaa tuntia katsoneena voin vain todeta: ”Jack is back”. Alkoi oikein naurattamaan, millä tavoin Bauerin seikkailuja pidetään hengissä, mutta uskoisin, että jälleen kerran on luvassa oivaa viihdettä.

 2. Jasmo avatar

  Joo, kyllä se on vaan niin, että kun yhdistää Terminaattorin, Mr. T:n ja Chuck Norrisin tulee Jack Bauer.

 3. mr_Zombie avatar

  Minusta 24:n vitoskausi on kaikista huonoin. Juonen kulku oli jotenkin harvinaisen epälooginen. Mutta pakkohan sekin oli katsoa, kyseessä on kuitenkin varsin addiktiivinen sarja.

  Kutoskauden neljä ekaa jaksoa sen sijaan ovat olleet varsin mielenkiintoisia. Ensimmäisistä kausista en oikein itseasiassa muista pahemmin, kun niiden katsomisesta on niin kauan, mutta tämä kuudes vaikuttaa ehkä parhaimmalta kaudelta tähän mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.