Kategoriat
Yleistä

Sää

Talvi ei tunnu ainakaan Lappeenrannan tasolla alkavan tänä vuonna ollenkaan. Pitkän aikavälin ennusteet eivät anna kovinkaan hyvää kuvaa tulevasta, vuoropäivin vesisadetta ja pakkasta. Sitä se on ollut tähän saakkakin. Suksien tuominen Lappeenrantaan taisi olla yltiöoptimismia.

Kuivaa näyttää Verbieriinkin.

Vaikka ilmastonmuutoksesta puhutaankin paljon, en voi uskoa, että tämä nyt on ilmastonmuutos. Viime vuonna Lappeenrannassakin oli kuitenkin lunta ja kaksi vuotta sitten Joensuussa oli suorastaan runsaasti lunta. Puhumme ilmeisesti poikkeuksellisesta talvesta, mutta poikkeuksellista on myös se, että lunta ei tunnu olevan oikein missään.

No, lapista sitä löytyisi. Sinnekkö sitä pitäisi lähteä?

2 vastausta aiheeseen “Sää”

Ilmastonmuutosta, kasvihuoneilmiötä ja ties mitä el ninjoa (typotettu tahallaan) on helppo syyttää, mutta käsittääkseni tällainen olosuhteiden rajukin vaihtelu on osa luonnollista sykliä maapallon ilmastossa. Totta toki on, että kasvihuonekaasut sun muut vain kiihdyttävät sitä.

Tilastojen valossa paistateltakoon, että ens talvena on taas lunta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.