Sekalaista

Joku ukrainalainen jamppa pommittaa mun sivuja sen verran reilusti, että piti poistaa kokonaan koko trackback.php. Jos tästä on jotain ongelmia jossain, niin laita viestiä.

Olin tänään LTY:n soutujoukkueessa soutamassa Business Rowingissa. Oltiin kolmansia kai. Aikamoista säheltämistä. Kaikkien soutukokemus oli hieman liian vähäinen.

No vesisadehan siinä alkoi sitten, kun soudut loppui. Ostin kanttiinista pullan ja läksin tarpomaan. Laitoin soittimesta soimaan Indigon ja Poliisin yhteissetin (psykee) ja se olikin onneksi kulunut jo ensimmäiset 30 minuuttia ja pääsemässä juuri vauhtiinsa. Vaikka sadepisarat hakkasivat kasvoja ja housut liimautuivat persvakoon niin naamalla pysyi vaan hymy ja fiilistelin ihan täysii. Oli kyl parhautta. Vastaantulijat kattoo mua vähän oudoksuen mut en välitä. Vitti et on hyvää settii. Onneksi tytöt raahas miut Vaasassa PaNeen sillo joskus, niin sai kuulla Poliisia ja siitä se sitten lähti.


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Sekalaista”

  1. Iiris avatar
    Iiris

    Papin Nenä eli Superstereo nykysin, tuttavallisemmin Megamankka :D I was one the girls.

  2. Jasmo avatar

    Joo seikkailin eilen Vapaapudotuksen sivuilla sen verran, että tiesinkin sen olevan superstereo. Mutta pane on niin kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.