Riistan- ja kalantutkimus

Sitkeitä ovat perkeleet. Nimittän riistan- ja kalantutkimuslaitoksen tutkijat. Tai mitkä kyselyntekijät ovatkaan. Mulle tuli jo 4. lappu siitä, että lähetäpä nyt ne laput meille. En lähetä. Lopettakaa minun häiritseminen.

Miksi en voi tehdä heille palvelusta ja laittaa lappuja postiin? Sepä siinä onkin, lappuihin vetäisi kyllä nopeasti muutaman rastin ja sulkisi kirjekuoreen. Mutta sen jälkeen se pitäisi viedä vielä postilaatikkoon. Ei kiinnosta.

Miksei tutkimus ole netissä? Olen ottanut moniin tutkimuksiin mielenkiinnosta osaa, se on ollut nopeaa ja helppoa. Tämä kirjeitse tehtävä tutkimus ei ole niistä kumpaakaan. Jos alistuisin vastaamaan tuohon, se tarkoittaisi sitä, etten asettaisi muutospaineita tutkijoille. Lisäksi, nyt kun minua on muistutettu jo kolme kertaa täyttämisestä, tästä on tullut myös periaatekysymys. Minulla on oikeus olla vastaamatta.

Huomasitteko miten monta minä-muotoista sanaa käytinkään. Aika itsekeskeistä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 vastausta artikkeliin “Riistan- ja kalantutkimus”

 1. savaaZ avatar
  savaaZ

  Jooh ja sit ”Tulokset käsitellään anonyymisti”, silti ne hyvin jaksaa muistuttaa juuri sinua :D
  Ite olen kans joskus saanut tuohon samaan tutkimukseen liittyviä muistutuksia ja täytyy kyllä sanoa, että netissä olisin sen voinut täyttää.. Ei olisi tarvittu kuin yks lappu, jossa on yksinkertainen (huom.!) osoite, eikä mikään http://www.riistanjakalantutkimuslaitos.fi/tutkimus/2006/lomakkeet/kysely.asp?kyselyid=398398423344

  että semmosta.

 2. Fate avatar
  Fate

  Mua häiritsee vastaavasti Tilastokeskus.

 3. Risto Riistis avatar
  Risto Riistis

  Riistis tässä Riistan- ja kalantutkimuslaitokselta päivää. Haluaisin vain muistuttaa ettet ole vielä vastannut anonyymiin kyselyymme jonka voit lähettää meille mukana tulleessa palautuskuoressa.
  Hyvää jatkoa

 4. Iiris avatar
  Iiris

  Mä vein sen postilaatikkoonkin asti. Tosin se on ihan totta et se vaatii tosi paljon että sen saa sinne asti :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.