Elisa ADSL

Eilen kello 14 katkesi ADSL-yhteys minulla. Modeemista hävisi DSL-yhteyden valo. Odottelin korjautumista, kunnes tänään yhden aikoihin soitin Elisan asiakaspalveluun. Teknisen asiakaspalvelun mies oli oikein mukava, rupatteli, eikä tentannut. Kymmenen minuuttia siinä arvottiin ja mietittiin. No, lopulta hän oli käynyt listansa läpi ja hyväksyi sen, että ongelma ei ole meidän päässä. Vikailmoitus tehtiin.

30 minuuttia myöhemmin ADSL-modeemini sai muodostettua yhteyden. Tunnin päästä tuli tekstiviesti (juuri nyt), että nyt ADSL toimii. Vaikka ensialkuun olikin aika negatiiviset ajatukset Elisaa kohtaan, kun netti katkesi, niin hyvällä asian hoidolla he saivat minut tuntemaan, että sain hyvää palvelua. Hyvä illuusio.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Elisa ADSL”

 1. Nyt alkaa miehittäjä-Ryssän karkottajaiset avatar

  Press release 23.11.2005 ryssäloiset ulos loisimasta virkakoneistostamme ja sianrasvakynttelikkö anukseensa

  Saatanan ryssäloinen ja talikkokomujen jätevedestä siinnyt Arto Jääskeläinen oikeusministeriöstä imeköön ryssäkyrpää kuten on tehnyt tähänkin asti

  Saimme järkyttyneenä seurata n. TV 1:n 20:45 TV-uutisista kuinka Arto Jääskeläinen valitteli, että on muka liian helppoa päästä puolueiden ulkopuolelta ehdokkaaksi

  Me Tampereen vihreät olemme parasta aikaa masinoimassa kaikki maahamme loisimaan tulleet somalit, neekerit ja ählämit eläviksi ählämityylisiksi itsemurhapommittajiksi ympäri Eurooppaa ja Ryssälää, jotta aluepalautukset nytkähtää liikkeelle!

  Hoituu samalla kaksi kärpästä:)

  1) Päästään eroon afrikkalaisista paskalle haisevista neekeri- ja ählämiloisistamme

  2) Saadaan miehitetyt alueemme: Petsamo, Salla, Kuusamo, Karjala ja Suomenlahden saaret takaisin

  Vihreä liike Pentti Linkolan hengessä;)

  Arto Lahti presidentiksi jotta suomettuneisuus väistyy ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.