Arto Lahtiko presidentiksi?

Ilmeisesti Suomen presidentin vaalit ajavat blogitkin poliittiseen toimintaan. Halusimmepa tai emme. Vihreiden kansanedustaja alkoi pitämään nettipäiväkirjaa ja Arto Lahti.. aloitti kommentoimalla minun blogiani. Hän ehdottaa ’miehittäjä-ryssän ajamista pois alueiltamme’ ja antaa linkiksi http://www.kavkaz.fi/. Tässä vaiheessa kyllä repesin täysin.

Toivon, että tuo on jonkun pilailijan tekemä kommentti, eikä Arto Lahden oma kommentti. Jos näin on, poistan tuon kommentin. Jollei, antaa olla vaan, niin löytyypähän googlella, kun vaalikampanjat alkaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 vastausta artikkeliin “Arto Lahtiko presidentiksi?”

 1. Juice avatar
  Juice

  Taitaapa olla sen kommentin kirjoittaja toimia ihan oikealla nimellään. Kyseinen tyyppi on äärioikeistolainen ääliö, joka ei tajua milloin lopettaa. On aikoinaan terrorisoinut minunkin sähköpostiani.

 2. Jasmo avatar

  Niin tajusin nyt itsekin että lähettäjänä ei ollutkaan itse Arto Lahti. Ihme palikka.

 3. Koko kansakunnalle suuntaa suomettuneisuudesta irti avatar

  Höpö, höpö kommunistiagitaattoreiden väitteillenne

  Itse suuri ja mahtava kansanmurhaaja Stalin tarjosi punaista suur-Suomea Terijoen hallituksen kautta Suomen työläisille.

  Yhteenvetona: Äärioikeistolaisuudesta tai kommunismista ei ole kyse kun omaamme vaadimme ; )

  Joten oppia ikä kaikki ja mars opettelemaan sisälkutaitoa; )

  Seppo Lehto
  Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

 4. Jasmo avatar

  Tässäpä kaikki vielä näkevätkin uudemman kerran minkä tasoisesta jampasta ja minkä tasoisista tukijoista homma koostuu. Tämä on viimeinen viesti jonka ko. propagandalafka minun blogiini laittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.