Kategoriat
Yleistä

Arto Lahtiko presidentiksi?

Ilmeisesti Suomen presidentin vaalit ajavat blogitkin poliittiseen toimintaan. Halusimmepa tai emme. Vihreiden kansanedustaja alkoi pitämään nettipäiväkirjaa ja Arto Lahti.. aloitti kommentoimalla minun blogiani. Hän ehdottaa ’miehittäjä-ryssän ajamista pois alueiltamme’ ja antaa linkiksi http://www.kavkaz.fi/. Tässä vaiheessa kyllä repesin täysin.

Toivon, että tuo on jonkun pilailijan tekemä kommentti, eikä Arto Lahden oma kommentti. Jos näin on, poistan tuon kommentin. Jollei, antaa olla vaan, niin löytyypähän googlella, kun vaalikampanjat alkaa.

4 vastausta aiheeseen “Arto Lahtiko presidentiksi?”

Taitaapa olla sen kommentin kirjoittaja toimia ihan oikealla nimellään. Kyseinen tyyppi on äärioikeistolainen ääliö, joka ei tajua milloin lopettaa. On aikoinaan terrorisoinut minunkin sähköpostiani.

Höpö, höpö kommunistiagitaattoreiden väitteillenne

Itse suuri ja mahtava kansanmurhaaja Stalin tarjosi punaista suur-Suomea Terijoen hallituksen kautta Suomen työläisille.

Yhteenvetona: Äärioikeistolaisuudesta tai kommunismista ei ole kyse kun omaamme vaadimme ; )

Joten oppia ikä kaikki ja mars opettelemaan sisälkutaitoa; )

Seppo Lehto
Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Tässäpä kaikki vielä näkevätkin uudemman kerran minkä tasoisesta jampasta ja minkä tasoisista tukijoista homma koostuu. Tämä on viimeinen viesti jonka ko. propagandalafka minun blogiini laittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.