Pelaaminen

Nykyään aika menee taas liian nopeasti. Sain kaveriltani lainaan Half-Life 2 ja sitä on tullut tänään väännettyä aivan liian monta tuntia. Tunnelmaltaan peli on kyllä loistava. Ja on kaunis. Vaikka kokoonpanoni ei mikään aivan kärkiluokkaa olekaan, peli pyörii kiitettävästi ja kauniisti. Pelillisesti haluaisin että olisi enemmän välipätkiä, että kerrottaisiin mitä tässä oikein tapahtuu, eikä vaan että räiskitään. Mutta pelkkä fysiikkamoottorikin saa välillä pelaajan hämmästymään.

Jos ylimääräistä aikaa vielä jäisi, niin sitten Battlefield 2. Se on ihan omana, sotapeli.fi (sgc) tilasi pelejä ennakkoon tasan kahdella tuhannella eurolla. Loistava peli, en ole vaan pelannut paljoakaan enkä siinä pärjää. Julkaistiin vaan kyseinen peli niin bugisena (varsinkin serveripuoli), että ei paljon juhlita. Ensimmäinen paikkaus vain pahenti tilannetta. Lisäksi sisäinen gamespy-pelinhakuengine on aivan kelvoton viritys. Mutta peli itsessään on hauskaa ja kivaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 vastausta artikkeliin “Pelaaminen”

 1. Kossu avatar
  Kossu

  Enemmän battlefieldiä, vähemmän half lifee, ok?

 2. jasmo avatar

  Hehe, no eiköhän se niin tässä käänny, kunhan ton hl2 pääsee läpi. Ei CS:S tai muut noi kiinnosta nii kovin.

 3. Juha-Mikko avatar

  Jep, en pelannut CSS:ää kuin kerran. Samaa vanhaa tavaraa kuin ennenkin, eikä mitään uutta ja kiinnostavaa.

  Tulipa hankittua Half-Life Source:kin, mutta se ei paljoa poikennut alkuperäisestä. HL2:n jälkeen liikkuminen HL1:ssä tuntui siltä, kuin luistelisi jäällä. Grafiikkojakaan ei oltu päivitetty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.