Liikuntakeskus Syke on paska paikka

Tietyissä erikoistapauksissa, kuten esim. pitkäaikaisen sairauden (yli 2 kuukautta), raskauden, armeijan tai kesken sopimuskauden alkaneen työttömyyden johdosta ”Syke kattavan, jatkuvan tai joustavan” voi keskeyttää määräajaksi. Keskeytysmaksu (sopimuksen muutoskustannus) on 30 euroa riippumatta keskeytysajan pituudesta. Muutoskustannus ei koske ”Syke joustavaa”. Keskeytyksen maksimipituus on 12kk (”kattava ja jatkuva”). Keskytysaika ei vähennä sopimuken peruskautta. EM. keskeytystapauksissa on esitettävä kirjallinen todiste. ”Syke joustavan” voi keskeyttää ilman erityistä syytä tai muutoskustannusta tarpeen niin vaatiessa 1-4kk:ksi. ”Syke jatkuvan tai joustavan” voi myös irtisanoa milloin tahansa kesken 12kk:n peruskauden 1 kuukauden irtisanomisajalla. Tällöin jäseneltä tullaan perimään takaisin sopimuksen kestoajalta 20€ / käytetty kuukausi. Irtisanomistapauksissa veloitamme myös mahdollisten veloituksettomien tarjouskuukausien ajalta hinnaston mukaisen normaalihinnan. ”Syke kattavan” kyseessä ollessa peritään asiakkaalta käytetyiltä kuukausilta 20€/kk ja käytetyiltä pt-tapaamisilta 19€ / tapaaminen. Myös liittymislahjojen vähittäismyyntiarvo, joka on merkitty sopimukseen, peritään tällöin kerrallaan kokonaisuudessaan takaisin. Asiakkaan muuttaessa kesken peruskauden paikkakunnalle, jossa ei ole CMS-klubia, tai kohtuuttomattomaksi katsottaalle etäisyydelle CMS-klubista, emme peri keskeytys- tai muita maksuja. Mahdollisiset perimättä jääneet maksut peritään kokonaisuudessaan. Eroamisen yhteydessä asiakkaan tulee esittää virallinen muuttoilmoitus, jonka saa maistraatista. Kaikkien korttien hinnat ovat hinnastossa vastaanotossa ja osoitteessa www.liikuntakeskussyke.fi

 

Eikö ole hieno paikka?

Nyt matemaattinen tehtävä. Jos on 5kk ollut jäsenenä ja 25e lahjakortti pohjilla, paljonko eroaminen maksaa?


Posted

in

by

Comments

4 vastausta artikkeliin “Liikuntakeskus Syke on paska paikka”

 1. Pullukka avatar
  Pullukka

  Muuta hetkeksi jonnekkin etäämmälle ja eroa, sitten voit muuttaa takaisin.

 2. Jasmo avatar

  Heh. Ja otsikoinnin ja muiden teksien lennokkuuteen pitää itse vielä kommata, että asiakasrekrytoinnissa kyllä kaikki nämä asiat selvitettiin, ei tässä mitään laitonta ole. Aivan perseestä vain.

 3. kispe avatar
  kispe

  Ooh, löysin taas jonkinasteisen etsinnän jälkeen tämän kommentointiosuuden!

  Hahah, ihme että eivät pyydä vielä takasin liittymislahjaks saatua t-paitaa ja pyyhjettä.
  Toi asetettu laskutehtävä oli sen verran haastava, etten siihen ryhdy. Vaikeuskerrointahan voi vielä lisätä laskemalla missä vaiheessa tulee halvemmaks pysyä jäsenenä loppuvuosi, eli missä kuvaajat leikkaa!

 4. - avatar

  Käy näppärästi, kun laitat ittes kirjoille jonkun toisella paikkakunnalla, sopivasti kaukana Sykkeestä asuvan kaverin osoitteeseen. Kun olet saanut maistraatista Sykkeen vaatiman lappusen, vaihdat osoitteesi takaisin nykyiseksi eli ”muutat” takaisin.

  Eroaminen esittämässäsi tapauksessa maksaa 5x20e=100e. Jos 25 euron lahjakortti on esim. kaverilta saatu lahja, niin siitä ei tarvitse maksaa lisää erotessa. Jos taas olet saanut ensimmäisen kuukauden muuten vaan tarjouksella, joudut maksamaan erotuksen normaalihintaan nähden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.