JB:n homoiluilta

Katsoin viime viikolla TV2 homoiluiltaa ihan sattumalta. Minua jotenkin perverssillä tavalla viehättävät nuo tuollaiset taistelukeskusteluohjelmat ja usein niissä saadaan ihmiset sanomaan mitä kummallisimpia asioita. Homoiluilta meni minunkin kokemuksella varustetulta kaverilta välillä sen verran yli, että oli pakko lepuuttaa itseään toisella kanavalla.

Olen seurannut asiasta virinnyttä keskustelua ja olen palanut halusta tuoda jotain omaa näkökulmaa asiaan – en ole vain keksinyt mitään, mitä ei olisi jo sanottu. Ajattelin kääntää oman, mielestäni melko liberaalin, arvomaailmani päälaelleen ja kirjoittaa blogijuttu siitä, kuinka hallitsevat ryhmät, kuten valkoinen heteromies tai kristillinen kirkko ei voi samaan tapaan arvostella muita, kuin muut arvostelevat sitä.

Mutta vaikka olen sataprosenttisesti tuon ajatuksen takana, niin aika vaikea sitä on tähän yhteyteen yrittää ympätä. Ei ainakaan sen jälkeen, kuin suosikkikansanedustajani ERÄS ilmoitti että hän hyväksyy kyllä homot, mutta se homoilu on vitun ällöttävää.

Joten se siitä sitten.


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “JB:n homoiluilta”

 1. Teuwo avatar

  Toinen kirjoituksen arvoinen havainto on se että samat tahot jotka lentävät taivaisiin siitä kun torspot hihhulit dissaavat homoja hihhulointidoktriininsa mukaan eivät kuitenkaan piittaa mitään siitä kun hakkaavaa puhelaulua esittävät hyvin pigmentoituneet viihdyttäjät lisäävät liki joka riimiin lisäkaneetin ”NO HOMO!”
  Kaneetti vaikuttaa olevan aina tarpeen jos riimi sisältää mitään muuta intressiä muiden miesten suhteen kuin halun välittömään seulaksi ampumiseen.

  Edelleen samoja Tervoja sun muita ei tunnu aktiivisesti haittaavan, ainankaan siinä määrin että se aiheuttaisi edes suun avaamista – muusta puhumattakaan – se että Hollannin ja Belgian ählyt antavat dissaamisen sijasta ihan reipashenkisesti pataan vastaan tuleville random homoille.
  Ilmeisesti tietynlainen vähemmistöryhmien terrorisointi kuuluu tiettyihin kulttuureihin ja sitä tulee suvaita kunhan terrorisoija on sopivan näköinen.

  Mitä tästä opimme, jos olet neekeri, tai hiekkaneekeri on se niin suuri hyve että se kompensoi, älymystön silmissä, pienet homojen dissailut tai pahoinpitelemiset, mutta jos semisti kankaalla oleva hihhuli tantta horisee jotain soopaa – Paha keisari tulee ja puree kaikilta pään ja maan piällisen helevetin tuli nielaisoo kaiken – ainankin seuraavaan Kanye Westin konserttiin asti.

  Smata säännöt kaikille ja sitä rataa… yeah right. Tekopyhyys se on ehtymätön luonnonvara.

 2. Teuwo avatar

  Smata = samat :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.