Jack Bauer -juomapeli

Jasmon blogi kantaa vastuunsa suomalaisten yhteisen puuhailun kekseliäisyydestä ja siksi esitteleekin ihan uuden seurapelin: Jack Bauer -juomapeli.

Pelaajia tarvitaan mielellään kolme tai enemmän ja kaikki tapahtumat tapahtuvat reaaliajassa. Alussa jokaiselle jaetaan lasi vettä ja lasi haluttua juomapelijuomaa. Sitten laitetaan joku 24-kausi pyörimään ja aletaan katsoa. Tätä voi nyt harrastaa vaikka televisiosta  tulevan 7. tuotantokauden kanssa.

Aina, kun reaaliaikaisuus falskaa, juodaan juomapelijuomaa. 24 on mullistava sarja, koska kaikki tapahtuu reaaliajassa. Tuo mainoslause ei tarkoita mitään ja yleensä kaikki aikamääreet falskaa. Ei pidä olla kuitenkaan liian tiukka, tai muuten peli loppuu nopeasti.

Aina, kun Jack tappaa jonkun, juodaan juomapelijuomaa. Kannattaa ottaa vain pieniä siemauksia.

Aina, kun Jack kuolee, juodaan vettä. Tätäkin tapahtuu yllättävän usein.

Aina, kun Jack kiduttaa jotakuta, juodaan juomapelijuomaa. Käsikirjoittajien mielikuvituksettomuus antaa hyvät kännit.

Aina, kun Jack ei kuulustellessa kiduta kuulusteltavaa, juodaan vettä. Ei hätää, tätä ei tapahdu usein.

Aina, kun Jack pyytää luottamaan itseensä, juodaan juomapelijuomaa.

Aina, kun aika ei riitä, juodaan juomapelijuomaa. Niin käsittämättömiä vetoja perustellaan sillä, että aika ei riitä, että on syytäkin hörppiä vähän.

Aina, kun Jack vangitaan, juodaan juomapelijuomaa. Haha, Jack on pelastanut maailman joka kaudella 4-6 kertaa, mutta siltikään ukkoon ei vieläkään luoteta.

Aina, kun Jack karkaa vankeudesta, juodaan vettä. Muuten menisi ihan kännäämiseksi.

Aina, kun tapahtuu aivan käsittämätön ja irrallinen juonenkäänne, juodaan juomapelijuomaa. Erityisesti 5. kausi (tms) on oiva kausi tältä kannalta, on nimittäin uskomatonta settii. Lisäksi epäloogisuuksissa voi juoda kanssa, esimerkiksi kun pahis soittaa ensin puhelimella ja hyvis yrittää soittaa hetken päästä samalla puhelimella, niin puhelin ei saakaan enää yhteyttä. Näitähän riittää.

Aina, kun tehdään joku ATK-läpimurto, juodaan juomapelijuomaa. Käsikirjoittajat ovat aika luovia siitä, että mitä tietokoneilla voidaan nykyaikana tehdä ja mitä ei. Myös kaikki ATK-visualisoinnit voi ottaa tähän ja juoda aina kun niitä näkee. Aina kun avataan soketti, pitää juoda vettä.

Näillä pääsee jo alkuun Jack Bauer -juomapelissä. Tähän voi jokainen sitten lisätä omat sääntönsä On paljon nautinnollisempaa katsoa kaksnelosta. Erityisesti se joku 5/6 kausi oli niin äärimmäistä shittii, et tää peli tulee lyömään jalat alta ja nopeasti!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Jack Bauer -juomapeli”

  1. Slasher- avatar

    Ei hassumpi juomapeli. Tosin eikö tolla menolla olla vatsahuuhtelussa alta aikayksikön! Pitää siis kokeilla! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.