Elokuvia

Katselin taasen pari elokuvaa.

Syriana oli hieman sekava elokuva, joskin loppua kohti homma alkoi selkeytymään. Ehkä uudelleen katsominen saisi leffasta vielä paljon lisää irti. Suosikkinäyttelijäkaartiini kuuluva Matt Damon heiluu leffassa, ei ehkä pääosassa, mutta ei pienessäkään. Varsinaista päähenkilöä on ehkä vaikea löytää. Öljyn lisäksi siis.

Toinen leffa oli Hostel. En yleensä tykkää kauhusta, mutta Hostellista tykkäsin. Tai se oli vähän erilainen. Yllättävän vähän oli gorea, vaikka verta kyllä lensi ihan kiitettävästi. Suosikkina sähköporalla reiteen poraaminen. Ilmeisesti elokuva (making-of pätkään perustuen) on saanut alkusysäyksen tositapahtumista. Jonnekin köyhään maahan jotkut rikkaat miehet olivat matkustaneet ja tarjonneet paljon rahaa perheille ilmeisesti siitä, että saavat ampua heidän lapsensa. Tai jotain tuon kaltaista. En ole tarkistanut faktoja, voi olla ihan huttuakin.

PS. Hostellissa näkyy paljon tissejä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Elokuvia”

  1. Lauri avatar

    Huuh. Katottiin kanssa tuo Hostel. Ei paljon tee ihan hetkeen mieli matkustaa minnekään Itä-Eurooppaan, saati sit yöpyä hostellissa siellä :P

    Tisseistä toki plussaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.