Talon rakennusta

Olen tässä nyt muutamana päivänä ollut jeesaamassa siskon ja siskonmiehen talon pystyttämistä. Kivi/harkkotalo kun tulee, niin kivan kevyitä harkkoja saa kannella ympäriinsä. Tänään valettiin antura, eli periaatteessa talon perusta. Se kävi kätevästi pumppuautolla, eli iso säiliöauto kaatoi pumppuauton kitaan betonin ja pumppuauto puhalsi sen sitten 20 metristä putkea pitkin suoraan oikeaan paikkaan. Tai ainakin melkein. Ihan jännää, uusi kokemus.

Ketä kiinnostaa talon rakentaminen? No niinpä, mutta pakko oli jotain kirjoittaa, kun tulin tähän koneelle ja aloin kirjoittaa, niin tuli tunne, että onpa mukava kirjoittaa tällä näppiksellä, niin pakko on sitten kirjoittaa, kun on niin mukavaa. Mitähän sieniä siinä sopassa olikaan..

Kirjoitusmusiikkina ja kohta koodausmusiikkina toimi DJ Loopy – Live @ Escape. Hyvää aavistuksen verran progahtavaa trancea.


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “Talon rakennusta”

 1. Loopy avatar

  Ei hajoamista havaittavissa edelleenkään noihin mun setteihin?

  Jos ei, niin maanantaina olisi taas nettiraadiota: Finity Essentials 005 klo 22-00 @ ETN.fm Variety Stream :)

 2. Jasmo avatar

  Ei oo hajoamista, tykkään kyl saundista. Soitat yleensä sellaista musaa joka toimii, mutta jonka tahtiin voi koodata (tai tehdä jotain muuta järkevää ;) ), mut ei tarvii kädet ilmassa hillua. Sehän näyttääkin ihan tyhmältä ;)

  Tämän viestin sisältöarvo taisi olla aika hyvä. :)

  Idea: Tykkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.