Musiikista

Pidin tässä töitä tehdessä taustalla musiikkina Voice TV:tä. Haluan kirjoittaa mielipiteeni muutamasta siellä soivasta biisistä.

Ensiksi Antti Tuiskun biisi hmm, en muista nimeä, ehkä voisin tai tänä yönä Sekaisin (kiitos Joona). Mielestäni biisi on aika kauhea, huolimatta siitä että se on kaiketi Joonas Hahmon tuottama. Biisi on kuin yhdistelmä Aikakonetta ja Take Thatiä. Musiikissa on tietysti nyt trendinä mennä takaisin kasarisaundiin, mutta tämä ei vaan toimi. Antti Tuiskun ääni ei toimi tuollaisessa ollenkaan. Enkä oikeastaan tykkää musiikistakaan, se on jotenkin niin.. poikabändimäistä.

Mutta ennen Anttia soi Bob SinclairinWorld, hold on. Tuo Bob Sinclairin levy, Western Dream on kyllä sanalla sanoen loistava. En olisi uskonut aluksi tykkääväni tuon kaltaisesta housetyyppisestä hyväolomusiikista, mutta sitä kuunnellessa tulee kyllä oikeasti hyvä olo ja hyvä olo kuuluu kesään. Parasta kesämusaa. Suosittelen muillekin, että poimitte ko. levyn kaupasta mukaan. Beatport ei levyä suostunut minulle myymään.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Musiikista”

 1. Joona avatar
  Joona

  Sen biisin nimi on ”Sekaisin”. Minuu hävettää myöntää, mutta miusta toi on iha hyvä ja tarttuva biisi :o Ja toi Sinclari tosiaanki roksoroi. Se on letkee kui biitsillä tsillaava pesukarhu.

 2. haq avatar
  haq

  Siis Anttihan laulaa ”sekaisin biitistä…”?

  Jotain nuuskakäyttökokemuksia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.