Uskonto

Silläkin uhalla, että profiloidun uskontohihhuliksi, pakko mainita tässä pari asiaa, jotka tuli mieleen, kun katselin jotain goljat dokkaria telkkarista.

1)Miksi luomisoppia ja evoluutio-oppia (big bang jne) pidetään vastakkaisina? Jos Julle voipi luoda maailman, niin miksei se vois luoda sitä pamauttamalla? Tykkäähän ihmisetkin pamautella kaikkia pommeja ja eikös Raamatussa lue, et Hän loi ihmiset omaksi kuvakseen.

2)Miksi Raamattua pidetään niin pyhänä kirjana? Katolinen kirkko on sensuroinut sitä, asioita on muuteltu ja teksteiksi on valittu vain mielekkäitä tekstejä. Lisäksi kaikki tekstit ovat ihmisten kirjoittamia, aivan vapaassa tahdossaan kirjoittamia jopa, käsittääkseni kirjoitus ei ole tapahtunut jumalallisessa hurmiossa. Raamattu on politikoinnin tulos. Voi olla, että joku löytää Raamattua lukemalla Totuuden, mutta itse löydän siitä paljon politiikkaa.

Uskontohihhulit kuten myös tiedehihhulit ovat niin hiton kapeakatseista porukkaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Uskonto”

  1. Simo vaan avatar
    Simo vaan

    Katoin tuon saman dokkarin. Antoi ”pikkasen” realistisemman kuvan goljatista kuin raamattu…
    Tuntuu kyllä kummalta että ihmiset pitää jumalallisena totuutena jotain, minkä ihminen on kirjottanu. Toki isosta kirjasta löytyy kaikkea viisasta, riippuu vähän kuka sitä tulkitsee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.