Club Y takana

Olipa hiton hyvät bileet noi Club Y:t. Aivan loistavat. Lopputunnelmia luettavissa klubituksesta.

Lisäys:
Nyt kun alkaa päävärkki taas toimia, battery alkaa olemaan palanut kehosta ja vaikka mitä, niin ajattelin että voisi summata vähän, mikä oli Club Y. Club Y oli siis Techmun järjestämä bile lappeen Rannan ylioppilastalon kellarissa (kuvia tilasta).

Bileitä rakennettiin pari päivää suunnitteluineen ja massivisine käsitöineen varsinkin überhienon Techmu-peililogon osalta, josta todella iso käsi kaksikolle Miikkag ja Nikke. Kellariin laitettiin ääni mahdollisimman hyväksi ja koitettiin sisustaa sekä viihtyisäksi että käytännölliseksi.

Kävijöitä oli yli odotusten, noin 100 henkilöä. Se oli ehdottomasti hyvä saavutus, sillä useat kaupallisten toimijoiden bileet keskustassa jäävät tuon rajan alle. Lisäksi poikkeuksetta kaikilla tuntui olevan tosi hauskaa ja sehän on tärkeintä.

Edellisistä Club Y bileistä on seitsemän vuotta. Jos missasit nämä, kannattaa pysyä hereillä, seuraavat saattavat olla aikaisemmin kuin seitsemän vuoden päästä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Club Y takana”

  1. Marko avatar

    Ajankohta olisi toki voitu valita hieman paremmin. Isänpäivän aatto ei ehkä se parhain päivä ole. Aika moni näytti suuntaavaan kohti parempia laidunmaita, ainakin junan täyttöasteesta päätellen.

  2. Jasmo avatar

    Ajankohta ei voi ikinä olla täydellinen. Nyt ajankohta valittiin sen perusteella, miten muualla järjestetään bileitä. Tämä oli ainut päivä ennen joulua, ettei samana päivänä ollut bileitä imatralla / lappeenrannassa / kouvolassa.

    Ongelma tiedostettiin kyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.