Blogihiljaisuus

Minun blogihiljaisuuten on sitten päättynyt tämän kesän osalta. Jos kesän suunnitelmat pitävät paikkansa, ei toista yhtä pitkää taukoa tule olemaan. Ei, en todellisuudessa ole suunnitellut kesälomaani blogaamisen tarpeiden mukaan.

Olen nyt Tampereella viettämässä kesääni pari viikkoa, kunnes lähden Joensuuhun ja Ilosaarirockiin. Jospa saisin hieman töitäkin tehtyä täällä Tampereella, se oli ehkä suurin yksittäinen syy miksi tänne tulin. Toki oli mukava tulla moikkaamaan kaikkia täällä asuvia kavereita myös.

Rajavartijat ymmärsivät sentään lopettaa lakkonsa, mutta Paperiliitto jatkaa vaan. Ilmeisesti paperiliiton sisälläkin rivit alkavat hieman rakoilla. Ymmärrettävää, monet perheet ovat todella kovilla kun rahan tulo loppui yllättäen. Vahvistamattomien tietojen mukaan 5 paperityöntekijää Jämsänkoskella on tehnyt itsemurhan velkojensa vuoksi. Outoa että tästä en ole ainakaan nähnyt uutisoitavan.

Samaan aikaan Paperiliitto suututtaa kaikki yhteistyökumppaninsa. Kuljetusala on myöskin lamassa, kun paperi ei liiku. Saa nähdä mitä tässä tapahtuu.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Blogihiljaisuus”

 1. haq avatar
  haq

  Paskapuhetta, että 5 paperimiestä olisi tehnyt itsemurhan velkojensa takia.
  2 ihmistä tekivät itsemurhan, mutta tuskin työsulun takia!

  Onhan niitä muutama saattanut kuolla maksakirroosiin ja haimatulehduksiin, kun ollut aikaa juopoitella 6 viikkoa ja siihen monella vielä lomat päälle.

 2. jazmo avatar

  Niin, kuten sanottua, vahvistamattomien tietojen mukaan. Näin kuitenkin kerrottiin, kun kyseisillä paikkakunnilla pyörin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.