Asiakaspalvelu

Tänään olen soittanut ja käynyt erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Soitin luottokuntaan, sain erinomaista, ystävällistä ja tehokasta palvelua. Soitin postiin, tällä kertaa en kuitenkaan asiakaspalvelun hapannaamalle, vaan osoitemuutospuhelimeen. Erittäin asiallista ja ystävällistä ja jopa avuliasta palvelua. Postin asiakaspalvelun happaman naisen olisi syytä ottaa vaikka häneltä oppia.

Eniten jännitti Elisan aspaan soittaminen. Mutta kappas vaan, jonoa ei sekuntiakaan, suoraan läpi. Yleiset asiat käytiin läpi, asiakaspalvelija ei osannut auttaa ja yhdisti (ei siis laittanut jonoon) minut tekniseen tukeen. Ammattitaitoisesti homma hoidettiin kuntoon, vaikka wanha kunnon sovinisti meinasikin nostaa päätään, kun teknisestä tuesta vastasi nainen.. On sitä jotenkin niin vanhoillinen. Elisaltakin sain loistavaa palvelua.

Älkää soittako aurinkoisena päivänä postin asiakaspalveluun.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Asiakaspalvelu”

  1. Nimetön avatar

    On mahtavaa kun saa asiallista ja ystävällistä asiakaspalvelua. Mutta kyllä valitettavasti väliin mahtuu näitä ei niin mukavia asiakaspalvelijoita. Harvoin kyllä tulee vastaan näitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.