Päivä 50: Ostin kalsarit. Taas.

Päivä 50. Onhan tuota menty. Oon taas innostunut kirjoittelemaan tajuttuani, että ei minun ole pakko – omaan blogiini – kirjoittaa koronaviruksesta, vaikka tämä sinänsä olikin ”koronavirusseuranta”. Ei sillä saralla tapahdu mitään erikoista. Jos sairastun, voin sitten päivitellä tautia. Toistaiseksi niin ei onneksi ole käynyt.

Koronakauhistelun sijaan ajattelin kertoa teille tarinan kalsareista. Nimittäin varmaan samoihin aikoihin, kun siirryin Solitalle töihin melko tarkkaa 5v sitten, ajattelin pienen palkankorotuksen myötä siirtyneeni sille levelille, jolla voisi olla rahaa hankkia kunnon kalsareita. Boksereita.

Nimittäin liian monet Man Basic kolme kappaletta kahdella kympillä -tyyppistä pöksyä oli kaapissa. Kyllähän ne kaapissa ihan hyvät on. Mutta istui huonosti ja anna olla, jos teki jonkun sportin. Ei kerennyt omasta pihasta pois kun lahkeet olivat jo rullautuneet nivusiin.

Vietin iltani rasvaillen reisiäni.

Tämä kirjoitus on menossa oudolle jengalle.

Yritin etsiä sitten turvaa bokserimarkkinassa sieltä, mistä ensimmäisenä voisi tulla mieleen etsiä. Calvin Klein. No, olihan ne paremmat, mutta kun lähti lenkille, viimestään puolivälissä ne kiertyivät nivusiin ja rasvapurkkia tarvittiin. En pitänyt sitä ongelmana, ajattelin vaan että näin nämä hommat toimii ja olen lihava ja huonokuntoinen, jolle kalsareiden kuuluukin vähän vittuilla.

Kun CK ei antanut rakkautta, suunnistin eri merkkeihin, joihin minulla oli jo tunneside ulkoilun suunnalta. Hankin bokserit Patagonialta (Capillene jotain), huonommin istuvia boksereita en ole löytänyt tähän päivään mennessä. Älä osta. Kuivuu kyllä nopeasti ja on varmasti tosi eettiset, jostain muovipullosta tehty. siltä tuntuvatkin.

Sitten shoppasin Arcteryxiltä boksereita. Kangas oli viimeisen päälle pehmeää ja mukavaa ja kokemus oli jo parempi. 45e boksereista tietysti vähän mietitytti. Onko tässä järkeä. En kovin montaa kymmentä haluaisi ostaa, ainakaan kerralla.

Eräänä päivänä ajelin fysiterapeutille valittamaan nilkkaa. Ajaminen tässä tapauksessa viittaa pyöräilyyn, olinhan innostunut tälläisesta arkipyöräilystä, joka nopeuttaa arkea ihanasti. Bokserit tuntuivat huonolta. Fyssarin jälkeen menin Subwayhin syömään ja selailin Hesarista uusimmat somekohut, jotka fyssarilla vietetyn tunnin aikana olisin missannut. Niitä oli monta.

Mutta vastaan tuli myös The Other Danish Guy -kalsarimerkin mainos. Tuo kalsarimerkki, joka mainosti käsittämättömän paljon televisiossa. Olin jo mieleni sopukoissa excelöinyt, kuinka monet kalsarit pitää myydä, että saa TV-mainoksista rahansa takaisin. Lisäksi yhdessä mainoksessa sillai viehkosti heilutettiin sormea sopivassa paikassa, jonka vuoksi ensi näkemällä tuntui siltä, että ukkelin kikkeli vilkkui mainoksessa.

Vähemmästäkin jää mieleen.

Klikkasin mainosta ja lukasin vähän sivuja. No huh huh, joku verkkokauppa josta saa pelkkiä kalsareita ja hinnatkin on alkaen 30e. Mutta sivuilla puhuttiin kikkeleistä ja palleista ja käytetiin muutenkin aika värikästä kieltä, joka minua luontaisesti puhutteli. Joko joku antaa aidosti tulla sivuille miltä tuntuu tai sitten on taitava copy. Onneksi olkoon joka tapauksessa!

No, aikani siinä sitten subia nakerrellessa ajattelin, että voisin tilata yhdet. Mutta jos tilaa kolmet, saa ilman postareita. Palkkapäivä, niin otetaan kolmet. KOLMET maksaa melkein satkun. Mitä helvettiä oikeasti. No, mutta mähän oon nyt hypännyt laatukalsarilevelille, ni laitetaan tilaten.

Jotta ei spoilata keltään mitään, niin pikakelataan nopeasti vuosi eteenpäin. Ensimmäinen tilaus on tehty 25.4.2019.

Tänään tilasin lisää. Kolmet, kun saa niin halvalla. Sen jälkeen kun ensimmäiset (siis kolme) TODG bokserit (itse vannon Globetrottereiden nimeen) saapuivat, olen käyttänyt käytännössä ainoastaan niitä. Man Basicit on lentäneet kaaressa roskiin. Kolmet Slatanin nimeä kantavat vielä on, mutta urheiluun eivät sovi. Enkä muutenkaan halua niitä käyttää. Arcteryxejä tai Patagonioita en pihinä ole heittänyt roskiin, mutta aina kun ne on jalassa, jossain kohtaa huomaa, että ei ole TODG.

En voi jumalauta ymmärtää miten voi olla boksereista innoissaan, mutta olen. On uskomattoman hyvät ja sitten kun innostuu vähän selailee heidän sivuja, niin ituhippeilykin on hoidettu (vanhoja kalaverkkoja jne). En oikeasti halua käyttää mitään muita. Todella hämmentävää.

TODGilla ei ollut mitään affilinkkiä, niin todetaan ihan sitten ilman ketunhäntää kainalossa, että pistäkääpä eurot suoraksi ja sinnepäin. https://theotherdanishguy.fi/ – Voin luvata että joitain palvelumuotoilukokemuksia saattaa olla vielä luvassa, ei kannata liikaa tutkia etukäteen.

Siinä on järkevästi investoitu parikymppiä. Tai satanen. Satasella niitä kannattaa ostaa.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.