Päivä 12: Korona ja punttisali

Ei käytykään Pirkkalassa vaan lähempänä TTY:n pihassa olevalla salilla. Ihan ok, tosin aika vaikea on saada ehjää treeniä, varsinkin kun porukkaa alko tulla loppua kohti aika paljon paikalle. Lisäksi oli todella kylmä tuuli!

Skylinesissä uusi tallennus on alkanut hyvän oloisesti. Ekalla yrityksellä hankittu ymmärrys on parantanut hommaa.

Meripelastus onkin mielenkiintoinen harrastus näinä aikoina. Kokoontumiset on ehdottomasti kielletty, mutta kausi alkaa huonon talven jälkeen jo lähestyä. Saa nähdä, nyt näitä kovasti pohditaan.

Jenkkien tilanne mietityttää. Mitenhän siellä käy? Ystäviltäni olen jo kuullut kuinka palvelut alkaa olla ihan jo jossa, apteekit myy ei oota, terveydenhuolto sakkaa ja se ei siellä muutenkaan ole ollut erityisen hienoa.

Toivotaan että Suomessa rajoitukset auttaisivat ostamaan aikaa sen verran että testaus (vasta-aineet ja tauti) saataisiin skaalattua ylös ja immuunit pyörittämään yhteiskuntaa ja sairaat karanteeniin.

Tai jotain. En pelkkää odottamista haluaisi.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.