Päivä 11: Päivät seuraa toisiaan

Aika paljon sitä tulee harrasteltua asioita yhteisissä tiloissa. Futista, padelia ja salia kaipaan – joskin Padelia kaikkein eniten. Padel-hallit ei ole suljettu, mutta oireettomuus on vaatimuksena. Nyt kun alkaa myös allergiakausi, niin aivastelu ja niin edelleen on perussettiä terveenäkin. Tämä on vähän harmillista, olen useasti harkinnut meneväni oireista huolimatta. Mutta se olisi ehkä myös väärin.

Pispalan portaissa oli paljon jengiä, käydään tänään sitten Pirkkalan ulkosalilla katsomassa, mahtuisiko sekaan. Veikkaan, että iltapäivällä sielläkin on paljon jengiä.

Taudin etenemisen raportointi on edelleen tuomiopäivän odotusta. Ja ehkä ihan oikein niin, kaikista toimista huolimatta on lienee selvää, että pahin on vielä edessä. Kuitenkin korona on sen verran aikaa jo Suomessakin viettänyt, että tervehtyneitäkin pitäisi olla jo jonkin verran. Olisi kiinnostavaa uutisointia ja ajattelua se, että mitä vaikkapa parjattu THL on mieltä siitä, mitä parantuneiden pitäisi tehdä. He ilmeisesti ovat immuuneja taudille, joten voisiko tästä saada jotain lohtua mahdottomalta näyttävään tulevaisuuteen?

Ehkä tästä puhutaan enemmän sitten, kun vasta-ainetestaukset alkaa kunnolla.

Jatketaan ja fly safe!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.