Päivä 9: Kiska kiinni

Nyt on sitten Uusimaa säpissä. Ei herätä isompia tunteita minussa, mutta erikoinen toimi kyllä on.

Tänään ei ollut yhtään niin masentunut olo kuin eilen aamulla. Käytiin pikkupojan kanssa huollattamassa auton lasi (2 ihmiskontaktia kun avaimia ei desinfioitu välillä) ja Solitan toimistolla hakemassa välttämättömyyksiä. Siellä ei tullut yhtään ihmiskontaktia. Solitalla on ilmeisesti 6 kokonaista kerrosta Tampereen toimistossa, yhdessä kerroksessa näin pari ihmistä, toisessa en yhtään. Veikkaan että aika turvassa sosiaalisilta kontakteilta voi olla myös työpaikalla.

Olokin tuli ergonomisemmaksi, kun sain kotitoimistoon vähän panostettua ja rouvakin sai toimistotuolin. Muutenkin tänään ihan hyvät fiilikset, varmaan myös siksi että vaimo hoiti pääasiallisesti noi pikkumiehen kouluhommat, hän on siinä minua todella paljon parempi.

Sportin puolelle pitäisi keksiä jotain kiinnostavaa. Haluaisin pelata padelia, mutta en ole oireeton. Vaikka olen varma, ettei minulla ole koronaa, voi padel hallilla yskiminen vähän aiheuttaa muille oudon olon…

Iltaisin on ollut aikaa, tänään en pelannut cities Skylineä vaan minun tosielämän tycoon-peliä nimeltä https://tukikauppa.fi. Pikkuhiljaa on siinä komisteltu nurkkia ja tarjottu palvelua. Kohta taas jotain uutta tulossa.

Sitä odottelen että lounas-jätskiautot, eli lounasaikaan ajavat pakettiautot joista saa lounasta, alkavat ajaa Tampereellakin. Ainakin itselle maistuisi ajatus. Kotiruuassa ei sinänsä mitään vikaa, mutta.. Olen käynyt usein Turtolan Subista hakemassa lounaspatongin, mutta kai sekin on sellaista liikkumista mitä pitäisi välttää.

Ei muuten mene kamalasti bensaa tälleen elellen! Rahaakaan ei periaatteessa, mutta ostin just pojalle uuden Islabiken ja ainahan sitä keksii kaikenlaista. Rahastosäästöt, onneksi eivät isot, on tullu kivasti tonttiin tässä. Ei haittaa, kunhan ei joutuisi vaan lunastamaan niitä pohjalta. Mieluummin tankkaisi ja uskoisi ettei tämä maailma tähän lopu tai jos loppuu, niin eipä siinäkään silloin mitään häviäisi.

Näihin tunnelmiin!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.