Päivä 7: Innostus karisee

Alkaa jo tuntua tämä kotona kököttäminen. Ja se että Herra 7v on kanssa kotona. Olisi kiva keskittyä töihin, olisi kiva käydä salilla ja pelaamassa padelia. Padel-hallit kai on auki, mutta minulla on välillä flunssan oireita (mullahan on niitä melkein aina) niin eipä noihin viitsi mennä.

Poistin eilen Facebookin puhelimesta. Twitterin olen vahvasti arvioinut. Tekisi toisaalta mieli poistaa se. En jaksa koronapoliiseja ja maailmanlopun lietsontaa. Ja jatkuvia ”gateja”. Twitterissä on aina joku todella tärkeä hässäkkä menossa. Milloin ketäkin tai mitäkin ihmisryhmää lynkataan.

Mutta Twitter ei ole pelkästään yksiulotteinen. Sieltä löytyy myös fiksua keskustelua ja linkkejä hyviin blogeihin ja artikkeleihin. Näkökulmia ja syvää ymmärrystä esimerkiksi talouteen. Heidän viestinsä vaan valitettavasti meinaa hukkua ties minkä kohkaamisen päälle. Tänään se on itse nettiä selaamalla terveyden ammattilaisiksi kuukaudessa tulleet twitteristit.

Selvästi huomaa oman mielentilan ainakin hetkellisesti nyt heikentyneen. Ei huvita.

Kevään reissut on kaikki peruttu ja rahan palautukset on prosessissa. Toivottavasti rahat ehtii tulla ennen kuin firmat menevät konkurssiin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.