Päivä 6: Tunnelma alkaa tiivistyä

Alkaa Suomessa ilmeisesti tunnelma tiivistyä, kun ensimmäinen on tautiin menehtynyt ja uusien tartuntojen määrä on lähtenyt nyt näyttävämpään kasvuun.

Huomenna jatkuu taas kotikoulu! Jännittävää nähdä, miten herra 7v asiaan suhtautuu. Viime viikko meni uutuuden viehätyksen piikkiin. Nythän tämä on jo arkea. Katsotaan sanoi lääkäri.

Tänään kävin koiran kanssa ulkoilemassa Oriveden Pukalassa ja siellä suunnalla. Käppäilin peruslenkit läpi (13km) ja haistelin vähän metsäilmaa.

Teki hyvää ihmiselle!

Metsässä ulkoilureittien varressa autoja oli enemmän kuin koskaan aiemmin. Vaikka Oriveden Pukala ei ainakaan aiemmilla kerroilla ole ollut mikään superkohde ihmismäärän suhteen, niin autoja siellä oli tänään runsaasti. Tosin, runsaasti on tässä tapauksessa kymmeniä autoja ja polkua on 15 kilometriä, joten turvavälit saatiin kyllä säilytettyä. Itse otin tällä kertaa urheilun kannalta, niin ei tullut edes nuotiopaikoilla pysähdeltyä. Sen verran mitä sinne vilkuilin, niin ihmiset tuntuivat kyllä – entiseen tapaan – istuvan omissa porukoissaan jonkin matkan päässä toisistaan.

Pitäisi varmaan ottaa todesta tämä etätyökausi ja alkaa rakentamaan kunnollisia etätyöpisteitä kotiin. Ettei tarvitsisi kiropraktikkoa ja hierojaa – kuka tietää milloin nekin taas ottaa vastaan.

Tsemppiä kaikille ja palataan asiaan!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.