Päivä 1: Uusi alku

Tänään pikkuherra oli vielä koulussa hakemassa viimeiset tavarat ja ohjeet kotikoulua varten. Huomenna on sitten kotikoulua, kuitenkin niin että oikea opettaja on laatinut päivän lukujärjestyksen, aikataulun ja tehtävät. Vanhemmilla on huomenna hieman harjoittelun paikka. Uskon että homma saadaan kyllä toimimaan.

Välillä kun kotona selailee vain coronauutisia ja katsoo tiedotustilaisuuksia, alkaa oma mieliala harmaantua. Kaupassa tai lenkillä käynti saa taas muistamaan, että meitä ei ole kohdannut ydintuho. Maailma on edelleen tuolla.

Nyt meidän perheessä saamme tuta sen, ettemme koskaan saanut sisustettua ja järjestettyä etätyöpisteitä kotiin. Huoneet ovat melko pieniä ja ei viitsi olohuoneeseenkaan sellaista lähtökohtaisesti rakentaa. Huonolla ergonomialla Teamsissa 7h päivässä ja pahin vaivamme ei tällä hetkellä tosiaan ole Corona.

Tsemppiä kaikille ja toivotaan että Teams pysyy hengissä.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.