Uutta televisiossa, ammattilaiset viihdyttää

Olen katsonut Tähdet tähdet -ohjelmaa säännöllisen epäsäännöllisesti. Ensimmäinen jakso meni ohi, eikä kiinnostanutkaan, mutta toinen jakso tuli nähtyä kuin vahingossa.

Siis mitä, lauluohjelma jossa ammattilaiset laulaa? Tätä ei ole kuultu sitten Tangomarkkinoiden.

Minusta on merkillepantavaa, kuinka ammattilainen Sillanpää on. Imagoon ei Vain Elämässä tai Tähdet Tähdet -ohjelmassa ole tullut yhtäkään pientä säröä. Lisäksi hän pystyy heittäytymään uusiin juttuihin tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa.

Ja myös muut on osoittaneet aika kovaa ammattitaitoa Tähdet Tähdet -ohjelmassa. Paljon hyviä esityksiä.

Mutta joku vähä-älyinen päätti tehdä siitä kilpailun. Että katsojat nyt äänestää omaa suosikkiaan ja saadaan rahaa äänestyksestä. Ilmeisesti jotkut ovat äänestäneet, mutta noille kilpailijoille voitolla tai tappiolla ei oikeastaan mitään väliä ole, niin en tajua miksi tässä pitää olla joku ”kilpailu”.

Ehkä se on vaan formaatin kehittäjän yksioikoisuutta, ettei pysty käsittämään, että kaikkien lauluohjelmien ei tarvitse olla kilpailuja. Ehkä suomalaisen version tekijät miettivät kovasti, olisiko Vain Elämäässäkin pitänyt olla puhelinäänestys..

Aika keski-ikäisten ohjelmahan tuo Tähdet Tähdet on, mutta keski-ikäisiähän tässä jo ollaan. Ohjelma olisi kuitenkin ollut paljon kiinnostavampi, jos mm. Stig ja Mr. Rautiainen olisi laulaneet Reggaeta ja muita erikoisuuksia.

Ehkä sellainen olisi ollut liian radikaalia, Tartu Dikkiin on myös kilpailu, vaikka ketään ei kiinnosta kuka voittaa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.