Kivulias kepponen

Onko kämppiksesi ärsyttävä? Tai muuten vain haluat aiheuttaa jollekulle kipua? Tarvitset pääsyn kohdenhenkilön keittiöön silloin, kun hänellä on jotain uunissa. Tämä toimii vain jos kohde käyttää patakintaita ottaessaan kuuman pellin tai vastaavan uunista. Käy kostuttamassa kintaat ennen kuin kohde käyttää niitä. Kostuta vain siten, että ne eivät kastu läpimäräksi, jotta sitä ei huomaa, kun laittaa kintaat käteen.

Kun kohde nyt ottaa pellin käteensä, litistyvät ne veden takia ja johtavat lämpöä paremmin kuin kuivana. Todella paljon paremmin. Naura vapautuneesti, kun kohteesi pudottaa pellin lattialle ja saa palovammoja käsiinsä. Hienous on vielä siinä, että kuumuus ei tunnu vasta kuin viiveellä, joten pelti on jo täysin ilmassa, ennen kuin poltto alkaa.

Itse olin onnistunut kostuttamaan kyseiset hanskat vahingossa ennen uunipeltiin tarttumista juuri edellä kuvatulla tavalla ja nyt sormessa (onneksi vain yhdessä) on napakka vesikello. En kuitenkaan suostunut pudottamaan settiä lattialle, vaan paiskasin takaisin uuniin miten kuten valtavan sadattelun saattelemana.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.