Bye bye Blogilistalainen

Minua on haukuttu antiikkiseksi, kun olen halunnut käyttää blogilista.fi:tä blogien seuraamiseen. Minusta se oli kiva aikoinaan, kun blogeilla ei vielä kaikilla ollut rss-virtaa tai rss-lukijaa. No, nykyisinhän tilanne ei ole enää niin, vaan jokaisesta blogista saa rss-virran ja yleensä jopa ihan kokonaisen postauksen, jotkut urpot käyttävät sitä, että vain osa tekstistä tulee feediin. Syynä tietysti se, että sivuille halutaan vierailijoita.

No, tässä pienestä yläpilvestä kärsiessäni ajattelin, että voisin naksutella suurimman osan seuraamistani blogeista blogilistalta Google Readeriin. Onhan se kätevämpää, kun voi sitten puhelimellakin paremmin tsekata noi muiden blogahdukset.

Mutta nyttemmin olen tajunnut, että on ikävää, kun kommentit eivät siirry tai näy tuon feedin mukana. Siinä ei esimerkiksi postauskohtaisesti näy, montako kommenttia postaukseen on annettu. Ainakin minusta se olisi kiva tietää, voisi käydä lukemassa sitten kommentitkin. Pitääpä etsiä, josko joku plugari auttaisi tässä oman blogini kohdalla.

Blogilista minulla on edelleen käytössä, mutta tuossa sivussa oleva suosikkiblogit -palsta (jonka tarjoaa blogilista) häviää siitä hiljalleen ja painopiste tulee tuolle Mielenkiintoisia -otsikon alle valituille postauksille (sen vuorostaan tarjoaa Google Reader).


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.