JB testaa: miXXed up Energy Drink Classic

JB testaa: miXXed up Energy Drink Classic
0.25l tölkki

Nythän kävi niin, että toimiston Batteryvarastot olivat tilapäisesti ehtyneet. Onneksi myös kakkapaperi oli lopussa ja samalla toimituksella sain tilattua myös energiajuomaa. Koska edellinen kokemukseni miXXed Upista oli niin lupaava, halusin pitäytyä samassa merkissä, mutta eri maussa.

Näiden kahden eri maun perusteella miXXed upit ovat kaikki samanlaisia juomia. Niissä on sama pohja ja päälle lirutetaan joku maku. En oikein tiedä miltä tämäkin juoma maistuu, ehkä paras sana kuvailemaan on happo.

Tavallaan näitä ei kannata erikseen edes vertailla, on vähän kuin söisi vadelman makuisia karamelleja ja sitten mansikan makuisia ja miettisi kumpi nyt on parempaa. Energydrink.fi:ssä on tarkempaa keskustelua tästä.

Halpahan tämä on ja siksi kiinnostava. Taitaa noin 80 senttiä maksaa lidl-tavarataloissa. Ota kokeeksi mukaan, kun seuraavan kerran lidlissä pyörähdät.

Yhteenvetona voisi sanoa näistä miXXed upeista yleensä, että nämä ovat parhaita juomia heti Battery Strippedin jälkeen.


Posted

in

by

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.