Kategoriat
Yleistä

Nokia Messaging

Tietääkö joku voiko tai miten voi Nokia Messaging email-ohjelmassa luoda sähköpostitilin ilman automaagista toimintoa? Kun sähköpostiosoitteeni päättyy @lut.fi, mutta se pitäisi lukea osoitteesta owa.lut.fi, menee sähköpostitilin automagiikka hämilleen, eikä tilin luominen onnistu…

4 vastausta aiheeseen “Nokia Messaging”

Koita laittaa puhelin ensin offline-tilaan ja ryhdy sitten luomaan tilia, silloin asetukset saa (kenties) naputella haluamikseen.

Ei auta.

Jos muutan osoitteeksi @owa.lut.fi, niin pääsen pidemmälle, mutta sitten kun olen asetukset tehnyt, niin tulee havainnollistava ”Viimeistelyä ei voitu tehdä” -virhesanoma ja en saa mailiaccoa tehtyä.

Mielestäni koululla meillä on ihan perus exchange-ratkaisu, luulisi että onnistuisi suorilla siihen yhdistää, mutta ei..

En kyllä lopulta itsekään saanut E75-kapulan mailiohjelmaa luomaan luotettavaa yhteyttä Exchange-palvelimeen. Piti asentaa puhelimeen RoadSync (www.dataviz.com, saa kokeilla 30 päivää ilmaiseksi), nyt toimii kuin junan vessa (eli pudottaa paskaa bemarin tuulilasiin). Hullua tässä on se, että vanhan kapulan Mail for Exchange toimi loistavasti saman palvelimen kanssa.

Joo, hiukan itseäni harmittaa tuollainen perustoiminnallisuus, joka bugaa ja ei pelaa. Onneksi olen rauhallinen persoona, eikä kierrokset kovinkaa nopeeta kohoa tappiin..

PALIJOO.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.