Topfield

Jos sinun pitää jostain syystä vaihtaa Topfieldiin kiintolevy, jos esimerkiksi olet kädettänyt steariinit koneen sisään ja kiintolevy on kärähtänyt, kannattaa lukea ohjeet vaihtoon täältä. Jopa kaltaiseni tekniikan epäihmelapsi onnistui laakista.

Topfieldiin kannattaa myös panostaa sen verran, että päivittää firmwaren ja että asentaa siihen UK Auto Schedulerin. Ko. ohjelma mahdollistaa nauhoittamisen avainsanojen perusteella. En voi kuin suositella, mutta tv:n katsominen muuttuu aika erilaiseksi tuon avulla. Istahdat iltaisin sohvalle ja päätät mitä suosikkiohjelmaasi tänään katsottaisiin. Kelpaa mulle, vaikka sarjoja joutuukin katsomaan vain kerran viikossa. Mutta minulle kun tuo 20 jakson imuttaminen koneelle ei käy, katson ne nimittäin samoin tein kaikki ja se ei ole kovin tervettä :)


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.